Παναρκαδικός – Λεωνίδιο 4-2 (vid)

Κυρ, 04/02/2018 - 19:32
Image

Πραγματικό ντέρμπι ήταν η αναμέτρηση του Παναρκαδικού με το Λεωνίδιο με τους δύο εκπροσώπους της Αρκαδίας να δίνουν μια ξεχωριστή παράσταση σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα και ανέδειξε νικητή το τριφύλλι.

Το Λεωνίδιο μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι όμως ο Παναρκαδικός ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα με τον Γιώργο  Καδά στο 24’ να κάνει το 1-0 και τον Νίκο Λυμπερόπουλο στο 27’ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας.

Στην επανάληψη οι πράσινοι πίεσαν και για ένα τρίτο τέρμα όμως το γκολ του Γρηγόρη Λάτση στο 67’ έδωσε άλλο ενδιαφέρον στον αγώνα. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιώργος Γιουγκούδης έκανε το 3-1 με το Λεωνίδιο να μην τα παρατά και με τον Πιτ Κυρίο να μειώνει εκ  νέου στο 72’ σε 3-2. Το τελικό 4-2 για τον Παναρκαδικό ήρθε στο 86’ με τέρμα που σημείωε ο Έντι Λουκόντζια.

Μελανό σημείο του πολύ ωραίου αγώνα η μίνι σύρραξη και η πεντάλεπτη διακοπή που λίγο έλειψε να χαλάσει το κλίμα  στο 78ο λεπτό που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Σαρρή για το Λεωνιδίο και την αποβολή του γυμναστή του Παναρκαδικού Θανάση Παπαζαφειρόπουλου και του προπονητή τερματοφυλάκων των πρασίνων Γιώργου Μανέλη.  

Παναρκαδικός (Αντωνόπουλος): Ψυχογιός, Ασσεν, Μπούτας (Τσιώλης), Στρέμπας (Λυμπερόπουλος Δ.), Νάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης, Ευαγγέλου, Γιουκούδης (Λουκόντζια), Καδάς, Συρεγγέλας (Λυμπερόπουλος Ν.)

Λεωνίδιο (Νενεκούμης): Κ. Γιαννούσης, Λάτσης, Κύριος, Σαρρής, Μπούρας, Σ. Γιαννούσης, Χιώτης (Λάλας), Μπαϊρακτάρι (Βερβεσός), Πιτ Κύριος, Δολιανίτης (Κατσικαδάς), Μπακάλης

 

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio