Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας: Πανθυρεατικός - Πανιώνιος Μεγ. 0-2 (vid)

Sat, 05/05/2018 - 14:31

Το Final4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας άνοιξε την αυλαία του με τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και τον Πανιώνιο με την ομάδα της Μεγαλόπολης να παίρνει την νίκη με 0-2 και ταυτόχρονα την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής 6ης Μαΐου.

Ο Μπάζιος με δύο προσωπικά τέρματα στο 48' και στο 73' έβαλε την σφραγίδα του στην αναμέτρηση και οδήγησε τον Πανιώνιο στην νίκη μετά από έναν πολύ ωραίο αγώνα με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό βγάζοντας την θέληση για την πρόκριση και το ταλέντο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Μεγαλοπολίτες ήταν καλύτεροι από τους Αστρινούς έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο πολύ ωραία γκολ με τον Μπάζιο το πρώτο από εξαιρετική ατομική ενέργεια και το δεύτερο με δυνατό σουτ από πλάγια θέση με το αριστερό.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Final4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης.

Πανθυρεατικός: Σαβούρδος Ν-Α, Μπάρλας Χ., Σούρσος Σ., Σούρσος Π., Νικολακάκης, Σούρσος Κ., Σαβούρδος Π., Κόλλιας, Σούρσος Δ., Καψάλης, Σαβούρδος Π.

Στον πάγκο: Σούρσος Στ., Καρράς Α., Μπάρλας Χ., Αδαμογιάννης, Καρκούλης, Σούρσος Π., Σούρσος Σ.

Πανιώνιος Μεγαλόπολης: Τζούβαλης, Γεωργάνος, Καρασούλος, Πρεκετές, Ζαφειρίου, Ασημάκης, Μπάζιος Χ., Καζαντζίδης, Μιχαλόπουλος, Μπάζιος Γ-Ε., Γκότσης.

Στον πάγκο: Μπάζιος Γ., Χριστοφίλης, Δάγλας Κ., Δάγλας Β., Μπάζιος Γ., Μιχολιάς, Κωτσόπουλος

Από: leonidion.gr

Video

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio