«Οικογενειακό» τραπέζι Σούρσου στον Πανθυρεατικό (pics,vid)

Παρ, 10/11/2017 - 10:44
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Μια όμορφη και ξεχωριστή βραδιά επεφύλασσε ο τερματοφύλακας του Γιάννης Σούρσους προς τους συμπαίχτες του και τους ανθρώπους της ομάδας του Πανθυρεατικού την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας με την Κροατία ο Γιάννης Σούρσος έκανε το δείπνο σε συμπαίχτες και μέλη της οικογένειας του Πανθυρεατικού για το καλό ξεκίνημα και την εξαιρετική πορεία των κιτρινόμαυρων στο πρωτάθλημα που βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην όμορφη αυτή και ζεστή βραδιά τα φώτα έπεσαν πλην του διοργανωτή Γιάννη Σούρσο στους ερτάζοντες Άρη Σαβούρδο των προπονητή της ομάδας και τον Άρη Κολαρετάκη προπονητή των τερματοφυλάκων του Πανθυρεατικού.

Τα αστεία και τα πειράγματα δεν έλειψαν με τον Πανθυρεατικό να αποδεικνύει πως αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Μοναδικό λυπηρό γεγονός η βαριά ήττα της Εθνικής μας ομάδας από την Κροατία με 4-1 που δυσκολεύει αφάνταστα  την προσπάθεια πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο διοργανωτής του δείπνου Γιάννης Σούρσος μίλησε για την  ξεχωριστή αυτή κιτρινόμαυρη βραδιά, για το ξεκίηνημα και την πορεία της ομάδας του, για τους στόχους του Πανθυρεατικού αλλά και για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης το Σάββατο (11/11, 15:00) στο Δημοτική γήπεδο Άστρους για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σούρσος

Από την αρχή είχαμε πει ότι πρέπει να ξεκινήσουμε όσο πιο καλά μπορούμε την χρονιά και αυτό μέχρι στιγμής έχει επιτευχτεί σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Έτσι ως ένας από τους παλιούς αυτής της ομάδας πήρα την πρωτοβουλία και με ευκαιρία τον αγώνα της Εθνικής με την Κροατία να μαζευτούμε όλοι μαζί οι συμπαίκτες αλλά και οι άνθρωποι της ομάδας να κάνουμε αυτό το τραπέζι.   

Για την πορεία του Πανθυρεατικού στο πρωτάθλημα: ''Έχουμε ξεκινήσει καλά. Στην αρχή φάνηκε ότι χρειαζόμασταν παιχνίδια για να δέσουμε μεταξύ μας. Θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη και η απόδοση μας θα ανεβαίνει''.

Για την εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα με τα άσχημα αποτελέσματα στα φιλικά: ''Δώσαμε δύσκολα φιλικά παιχνίδια με καλές και δυνατές ομάδες όπως ο Παναρκαδικός και η Ένωση Λέρνας. Μέσα από αυτά τα δυνατά τεστ βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα πάνω στα οποία δουλέψαμε για να βελτιωθούμε στην πορεία. Νομίζω ότι ίσως μας έκαναν καλό αυτά τα παιχνίδια''.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανιώνιο: ''Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης είναι δύσκολο. Τις δύο προηγούμενες χρονιές παρότι καταφέραμε και κερδίσαμε ο Πανιώνιος μας είχε δυσκολέψει. Είναι μια δύσκολη ομάδα και σίγουρα ο αγώνας δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολος. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στον στόχο μας''.

Για το ποιες ομάδες μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό στην Α' Αρκαδίας: ''Θεωρώ ότι υπάρχουν καλές ομάδες στο πρωτάθλημα που μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ωστόσο πιστεύω ότι αυτό το καλό ξεκίνα μας βοηθά πολύ και εξαρτάται από εμάς χωρίς να θέλω να μειώσω τις άλλες ομάδες. Την διαφορά που έχουμε πάρει από την αρχή μένει να την εκμεταλλευτούμε και να τερματίσουμε πρώτοι''.

Κώστας Λέγκουρδας , Αντώνης Χρονάκης

 

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio