Ο μεθοδικός προγραμματισμός του Ερμή Μελιγούς

Παρ, 22/06/2018 - 11:46
Image

Ο σοφός λαός λέει πως των ''φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν'' και αυτό φαίνεται να ισχύει στο ακέραιο για τον Ερμή Μελιγούς που έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η ομάδα της Μελιγούς είναι η μοναδική μέχρι στιγμής στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου που έχει ξεκινήσει σχετικά τόσο νωρίς το χτίσιμο για την νέα ομάδα που θέλει να δημιουργήσει αποδεικνύοντας την άψογη συνεργασία μεταξύ διοίκησης και προπονητικού επιτελείου.

Η αρχή έγινε με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καραγιάννη ο οποίος μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο των ''βυσσινοί'' με την διοίκηση του Ερμή με έμπρακτο και περίτρανο τρόπο να εμπιστεύεται έναν νέο προπονητή στον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Από κει και πέρα σειρά έχουν πάρει οι ανανεώσεις με τον Ερμή να έχει κρατήσει στις τάξεις του τον βασικό περσινό του κορμό με τον πρώτο σκόρερ της Α' Αρκαδίας Ηλία Ιατρίδη, τους Σπύρο και Γιάννη Λαγό, τον Παναγιώτη Πολυμενάκο, τον Δημήτρη Αρφάνη και τον Γιάννη Βλάχο να παραμένουν και την νέα αγωνιστική σεζόν.

Το κύμα ανανεώσεων αναμένεται να συνεχιστεί με τον Ερμή να στοχεύει στην διατήρηση στον μεγαλύτερο βαθμό της περσινής ομάδας όπου και τερμάτισε πίσω από τον πρωταθλητή Πανθυρεατικό στην δεύτερη θέση.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το κομμάτι των μεταγραφών με τον σχεδιασμό να περιλαμβάνει λίγες και ποιοτικές κινήσεις έτσι ώστε να ο Ερμής να δυναμώσει ακόμα περισσότερο σε θέσεις που έχουν εντοπιστεί κενά για να είναι έτοιμος και πιο ανταγωνιστικός με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι εκτός από την πρώτη ομάδα ο Ερμής ανακοίνωσε και προπονητή για τα τμήματα των ακαδημιών του τον Γ. Μετρητίκα με το βάρος να πέφτει και στα νέα παιδιά που βρίσκονται στα σπλάχνα του συλλόγου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio