Νέα σενάρια για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Κουρμπέλη

Fri, 18/05/2018 - 11:09

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα και της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου στην εγχώρια αγορά αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης με τα σενάρια να επαναφέρουν και πάλι φήμες γύρο από το όνομα του στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Ο Αρκάς άσος παραμένει στις πρώτες θέσεις της ερυθρόλευκης μεταγραφικής λίστας ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι τόσο απλή μιας και αντιμετωπίζει αρκετές παραμέτρους και δυσκολίες ως προς την υλοποίηση της μιας και αρχικά πρέπει να γίνει μία σειρά διαδικασιών.

Για να μπορέσουν οι Πειραιώτες να μπουν στο κόλπο και να διεκδικήσουν τον αρχηγό του Παναθηναϊκού θα πρέπει αυτός να μείνει ελεύθερος από τους "πράσινους" λόγω των οφειλών που υπάρχουν αλλά τη δεδομένη στιγμή υπάρχει στασιμότητα στο θέμα. 

Μάλιστα ο Νίκος Νταμπίζας που ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στο τριφύλλι είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Κουρμπέλη ξεκαθαρίζοντας του πόσο τον θέλει η ομάδα και ότι θέλει να ηγηθεί της νέας προσπάθειας του Παναθηναϊκού.

Προτεραιότητα για τον μεσοαμυντικό από το Κορακοβούνι είναι να δει τι θα γίνει και ποιες θα είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ πάντα στο μυαλό του υπάρχει το ενδεχόμενο του εξωτερικού.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio