Μήνυμα παραμονής Κουρμπέλη μέσω instagram

Παρ, 22/06/2018 - 09:46
Image

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί έναν από τους λίγους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να προσπαθούν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον αρχηγό τους και την νέα χρονιά.

Ο ΄΄Κούρμπε'' βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων με την Σπάρτα Πράγας, την Σαμπτόρια και πλέον την Φενέρμπαχτσε να παρακολουθούν  την περίπτωση του έχοντας τον στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

Το γεγονός αυτό όπως είναι λογικό δημιουργεί ανησυχία και αγωνία στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που θέλουν να δουν τον capitano τους να συνεχίζει να φοράει το τριφύλλι στο στήθος στην καινούρια σελίδα που θα επιχειρήσει να ανοίξει ο σύλλογος.

Έτσι λοιπόν ο Αρκάς άσος μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο instagram φρόντισε να στείλει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στους φιλάθλους του τριφυλλιού με μια φωτογραφία αναγράφοντας χαρακτηριστικά ''soon'' που σημαίνει σύντομα.

Το γεγονός αυτό σήκωσε φρενίτιδα από πράσινα likes και σχόλια πλημμυρίζοντας την φωτογραφία του Δημήτρη Κουρμπέλη με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να αποθεώνει τον αρχηγό του δίνοντας του παράλληλα ευχές παραμονής και καλής επιτυχίας για την καινούρια σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio