Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά beach soccer στο Παράλιο Άστρος (pics)

Δευ, 20/08/2018 - 09:48
Image
Image
Image
Image
Image

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο τουρνουά beach soccer στο Παράλιο Άστρος από τον Αχιλλέα ΜΑΝΟ με τους LOS GALACTIKOS σο εφηβικό και τους BOBOS CREW στο ανδρικό να κατακτούν τις πρώτες θέσεις στις δύο αυτές κατηγορίες.

ΕΦΗΒΙΚΟ: ΠΑΝΜΠΑΛΙΑΚΟΣ – LOS GALACTIKOS 1-

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ – BOBOS CREW 3-4

Περιληψη αγωνα:

Στην 1η περίοδο είχαμε ένα μέτριο αγώνα χωρίς πολλές φάσεις και μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια. Το σκορ άνοιξαν νωρίς οι BOBOS και έτσι έμεινε μέχρι το τέλος της.

Στη 2η περίοδο το ματς συνεχίστηκε σε ιδία πλαίσια με τους ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ να προσπαθούν να ισοφαρίσουν. Στην αντεπίθεση και με μια τέλεια εκτελεσμένη φάση οι BOBOS  έκαναν το 2-0…Στο επόμενο τρίλεπτο οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ανέβασαν στροφές και ισοφάρισαν σε 2-2…Με τη σέντρα όμως οι BOBOS ξαναπήραν προβάδισμα με 3-2 και το διεύρυναν σε 4-2 μέχρι τη λήξη της περιόδου….

Στην 3η περίοδο είχαμε ένα πολύ δυνατό ματς με αψιμαχίες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου..., Στο σκορ έγινε 4-3 το όποιο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα...

Μετά το τέλος των αγώνων και λόγω της συναυλίας που πραγματοποιείτο πλησίον του beach soccer το Δ.Σ. ΤΟΥ ΜΑΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑ αποφάσισε τη διεξαγωγή της απονομής των κυπέλλων καθώς και της κλήρωσης των ποδηλάτων της λαχειοφόρου την ΚΥΡΙΑΚΗ 19/8/2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 7:30 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ BEACH SOCCER...

Από: manoaxilleas.wordpress.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio