Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ο 1ος Ημιμαραθώνιος Βόρειας Κυνουρίας «Ταναός» (pics)

Sun, 15/07/2018 - 15:48

Με απόλυτη επιτυχία και πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε το μεγάλο αθλητικό event με τον 1ο Ημιμαραθώνιο Βόρειας Κυνουρίας ''Τανάος'' μία ημέρα μετά το ''Κρόνιον Πέρασμα'' στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και σε μία περίοδο όπου έχουν ξεκινήσει οι διακοπές το event ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες δείχνοντας τον δρόμο για την συνέχεια με την Βόρεια Κυνουρία να δείχνει πως με σωστή δουλειά και οργάνωση μπορεί να γίνει αρωγός μεγάλων τέτοιων αθλητικών δραστηριοτήτων.

Το διήμερο αθλητικό event που ξεκίνησε με το Κρόνιο Πέρασμα'' στον Άγιο Πέτρο και ολοκληρώθηκε με τον ''1ο Ημιμαραθώνιο Βόρειας Κυνουρίας'' έτυχε της άψογης διοργάνωσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και διάφορων φορέων της περιοχής έστειλε το δικό του αθλητικό μήνυμα.

Νικητής στα 21 χιλιόμετρα ανδρών ο Σπύρος Κατσούλης με χρόνο 1:20:21 και στις γυναίκες η Κατερίνα Σερίφου με χρόνο 1:48:38 από τον σύλλογο Marathon club. Στο βάθρο επίσης για τους άνδρες ανέβηκε ο Λάζαρος Σαντοριναίος και ο Αθανάσιος Σανέτσης και στις γυναίκες η Αννίκα Αλεξοπούλου και η Σπυριδούλα Παλάντζα.

Στα 21 χιλιόμετρα υπήρξαν 81 συμμετοχές και στα 6,5 χιλιόμετρα 60 συμμετοχές.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio