Κύπελλο Αρκαδίας: Παναρκαδικός - Μαντινειακός 8-0 (vid)

Τετ, 24/01/2018 - 18:48
Image

Ο Παναρκαδικός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί επικρατώντας με 8-0 του Μαντινειακού στον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο Αρκαδίας μετατρέποντας ουσιαστικά την ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

Η εμφανής διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων έπαιξε τον ρόλο της με το παιχνίδι να μην χρίζει ιδιαίτερης κριτικής με το τελικό σκορ να φανερώνει και την εικόνα και το τριφύλλι να τσεκάρει το εισιτήριο του για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας.

3 γκολ για τον Παναρκαδικό πέτυχαν οι Τζόρτζ και Συρεγγέλας και από 1 οι Τσιώλης και Απειρανθίτης για το τελικό 8-0 με τον Γιώργο Αντωνόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής και να δοκιμάζει πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη ο Γιάννης Αποστολόπουλος είδε την ομάδα του να αποκτά πολύτιμες εμπειρίες δίνοντας και αυτός χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά με τον Μαντινειακό να στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με την Τεγέα για το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Τσέκος, Μπινιώρης, Μπαξεβάνος (Μπουλούγαρης), Καπετανάκης, Στρέμπας, Τσιώλης, Απειρανθίτης, Τζόρτζ, Καδάς, Συρεγγέλας.

Μαντινειακός: Πανόπουλος. Παπαδόπουλος Β. (Γαλανόπουλος), Ρούμπος, Γλένης, Παναγούλιας, Ζόγκολι, Μπεντεβής (Πάζι), Αποστολόπουλος (Δαύρος), Φουρκιώτης, Παπαδόπουλος Α. (Μπαρμπαγιάννης), Μπούσγας.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio