Κύπελλο Αρκαδίας: Μαντινειακός - Παναρκαδικός 0-1 (vid)

Τετ, 14/02/2018 - 17:57
Image

Σε έναν αγώνα τυπικής διαδικασίας ο Παναρκαδικός επικράτησε και στον επαναληπτικό του κυπέλλου Αρκαδίας του Μαντινειακού με σκορ 0-1 το απόγευμα της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι δεν χωρά ιδιαίτερης κριτικής καθώς οι πράσινοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων με τον Γιώργο Αντωνόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά ενώ κάτι ανάλογο έκανε και ο Γιάννης Αποστολόπουλος δίνοντας την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του Μαντινειακού να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης μπήκε στο 4ο λεπτό με ωραίο σουτ του Τσέκου μέσα από την περιοχή με τον Μαντινειακό στην συνέχεια να έχει δύο καλές ευκαιρίες με τον Μπούσγα και το τριφύλλι με τους Τζόρτζ και Στρέμπα.

Μαντινειακός (Αποστολόπουλος): Πανόπουλος, Δαύρος, Πάντι, Ρούμπος, Μανδρώνης, Γαλανόπουλος, Σταυρόπουλος, Μαντάς, Μπούσγας, Πάζι, Τσίρμπας.

Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Κολλάρας, Καραχάλιος, Καρλής.

Παναρκαδικός (Αντωνόπουλος): Ψυχογιός, Τσέκος, Μπινιώρης, Μπαξεβάνος, Καπετανάκης, Μπουλούγαρης, Ομπούσου, Απειρανθίτης, Λουκόντζια, Τσιώλης, Στρέμπας.

Έπαιξαν και οι: Φιλλόπουλος, Ανδριανάκης,

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio