Κύπελλο Αρκαδίας: Έτσι πέρασε ο Ερμής τον Πανθυρεατικό στα πέναλτι (vid)

Δευ, 17/09/2018 - 09:59
Image

Σε παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι που έσπασε καρδιές ο Ερμής κατάφερε στην "Ρώσικη ρουλέτα" των πέναλτι να πάρει την νίκη μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και το 2-2 στην παράταση επί του Πανθυρεατικού για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας το απόγευμα της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο ομάδες απέδειξαν γιατί θεωρούνται δύο από τις πιο ανταγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας σε μια αναμέτρηση που κινήθηκε στην μεγαλύτερη της διάρκεια στην κόψη του ξυραφιού για να φθάσουμε στην διαδικασία των πέναλτι για να βγει ο νικητής.

Ο Ερμής άνοιξε το σκορ στο 15' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασίλη Κατσίρη με τον Πανθυρεατικό να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην συνέχεια και τελικά να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 70ο λεπτό.

Κάπου εκεί ήταν η σειρά της ομάδας της Μελιγούς να απαντήσει στις καλές στιγμές με τον αγώνα να οδηγείται στην παράταση. Εκεί ο Σπύρος Λαγός με κοντινή προβολή έκανε το 2-1 όμως η απάντηση των κιτρινόαμυρων ήταν ακαριαία αφού δύο λεπτά μετά ο Γιάννης Αδάμης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2.

Στην διαδικασία των πέναλτι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ολύμπια ψυχραιμία με τον Σούρσο να φθάνει ακουμπά την μπάλα στο πέναλτι του Σπύρου Λαγού αλλά να καταλήγει στα δίχτυα για να ακολουθήσει το πέμπτο πέναλτι της ομάδας του Άστρους με τον Χαρμπαλή που έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο πέμπτο πέναλτι του Ερμή τα πάντα κρέμονταν από τα πόδια του Νίκου Κατσίρη ο οποίος ήταν εύστοχος δίνοντας την νίκη-πρόκριση στην ομάδα του.

Το τέλος βρήκε τον Ερμή να πανηγυρίζει μια σπουδαία πρόκριση μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα δίνοντας συνέχεια στην πορεία του στον εφετινό θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Η σειρά των πέναλτι:

Καπράνος 0-1

Μπάρλας 1-1

Αδάμης 1-2

Ιατρίδης 2-2

Η. Αλουπογιάννης 2-3

Πολυμενάκος 3-3

Παπούλιας 4-3

Σ. Λαγός 4-4

Χαρμπαλής αουτ (4-4)

Ν. Κατσίρης 5-4

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio