Κέρδισαν το ντέρμπι και το πανηγύρισαν στον Ερμή

Σάβ, 09/12/2017 - 18:08
Image

Ο Ερμής Μελιγούς ήταν ο μεγάλος νικητής του γειτονικού ντέρμπι κορυφής της Βόρειας Κυνουρίας με σκορ 1-0 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας υποχρεώνοντας παράλληλα τον Πανθυρεατικό στην πρώτη του ήττα.

Το γκολ του Ηλία Ιατρίδη στο 90ο λεπτό πανηγυρίστηκε έντονα ενώ με το τέλος του αγώνα παίχτες, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση έστησαν το δικό τους γλέντι εντός αποδυτηρίων αλλά και εκτός γηπέδου με τον Ερμή να χαίρεται σαν «οικογένεια» την μεγάλη αυτή νίκη.

Έτσι λοιπόν το σκηνικό στήθηκε σε γνωστό καφέ της Μελιγούς με την αποστολή να έχει λάβει τέλος και τους ανθρώπους του Ερμή να απολαμβάνουν την επιτυχία τους κόντρα στον πρωτοπόρο Πανθυρεατικό. 

Σχόλια επισκεπτών

Μπραβο και στις 2 ομάδες για το παιχνίδι και για το πάθος που βγάλανε.. το θέλαμε περισσότερο και το πήραμε.αυτα τα γατάκια κτλ μάλλον είναι απο κάποιους εκτός ποδοσφαίρου που μονο κακό κάνουν γιατί τα παιδιά δείξανε οτι είναι όλοι μια μεγάλη παρέα.

Είναι μια ντροπιαστική εμφανιση για τον Πανθυρεατικό όμως είμαστε και θα τερματίσουμε‭ πρώτοι (4φορες τα τελευταία 5 χρόνια )και περιμένουμε τη κλήρωση στα ημιτελικά του κυπέλλου.Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των αθλημάτων γιατί κάποιες φορές το πάθος κερδίζει την ποιότητα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio