Το καρέ της «φωτιάς» του Πανθυρεατικού

Δευ, 27/11/2017 - 21:19
Image

Ο Πανθυρεατικός βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας έχοντας το απόλυτο νικών σε 7 αγώνες και με την διαφορά του από τον δεύτερο Ερμή Μελιγούς να βρίσκεται στους 7 βαθμούς.

Η ομάδα του Άστρους σκοράρει κατά ριπάς με την επιθετική της γραμμή να πετάει φωτιές γεγονός που φανερώνει με τον καλύτερο τρόπο με τον πως  εκμεταλλεύεται στο έπακρο το ταλέντο αλλά και την πείρα που διαθέτουν οι μεσοεπιθετικοί της.

Πιο αναλυτικά λοιπόν ο Πανθυρεατικός σε 7 αναμετρήσεις πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας έχει σκοράρει συνολικά 26 γκολ έχοντας στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ 4 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα τους Κατσίρη, Αγγελόπουλο, Κώστα Μπάρλα με 6 γκολ στην δεύτερη θέση και τον Τακλή με 4 γκολ στην τρίτη θέση.

Οι κιτρινόμαυροι σκοράρουν σε αυτές τις 7 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος 3, 7 τέρματα κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι με το εντυπωσιακό στοιχείο να είναι πως παίρνουν γκολ από σχεδόν όλη τους την μεσοεπιθετική γραμμή κάτι που δείχνει τον τρόπο ανάπτυξης και λειτουργίας της ομάδας.

Ενδεικτικά η τριάδα της επίθεσης Μπάρλας-Κατσίρης-Αγγελόπουλος έχει πετύχει 18 γκολ και μαζί  με τα 4 τέρματα που έχει βάλει ο Τακλής δημιουργείται το μαγικό  καρέ των 22 γκολ από τέσσερις ποδοσφαιριστές στο σύνολο των 26 τερμάτων του Πανθυρεατικού με τον Καπράνο από την άμυνα να έχει σημειώσει 2, τον Γιάννη Αδάμη 1 ενώ υπάρχει και ένα αυτογκόλ υπέρ του Πανθυρεατικού  στον αγώνα με την ΑΕΚ Τρίπολης.

Η γρήγορη ανάπτυξη, το κάθετο παιχνίδι, το πλάτος στο γήπεδο που παίζει άριστα και εκμεταλλεύεται ο Πανθυρεατικός και ασφαλώς η εκτελεστική δεινότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει  είναι στοιχεία που μαρτυρούν την αλήθεια των αριθμών με τον Άρη Σαβούρδο να παρουσιάζει μια ιδιαίτερα καλοδουλεμένη ομάδα με αυτοματισμούς και καλό ποδόσφαιρο προϊών της δουλειάς που γίνεται στο Άστρος.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ρίχνοντας μια ματιά και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Περιφέρειας μας θα δούμε ότι και πάλι η επιθετική παραγωγικότητα του Πανθυρεατικού βρίσκεται σε υψηλά στάνταρ τηρουμένων πάντα των αναλογιών αλλά μια των αγωνιστικών που έχουν παιχτεί.

Το μοναδικό πρωτάθλημα με τις ίδιες αγωνιστικές με αυτό της Αρκαδίας είναι της Λακωνίας με τον Ολυμπιακό Γυθείου να έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 19 φορές σε 7 παιχνίδια. Στην Μεσσηνία ο Πάμισος έχει βάλει 29 γκολ σε 9 αγωνιστικές, στην Αργολίδα η Ένωση Λέρνας των Αρκάδων Σαλαπάτα και Αρδάμη έχει 29 γκολ σε 8 αναμετρήσεις και στην Κορινθία η Α.Σ. Κόρινθος 51 γκολ σε 10 αγώνες.

Αντώνης Χρονάκης 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio