Ιατρίδης o «killer» του Ερμή και της Α' Αρκαδίας

Tue, 28/11/2017 - 14:33

Ο Ερμής Μελιγούς έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας σε 7 αγωνιστικές 4 νίκες , 2 ισοπαλίες και 1 ήττα με 14 βαθμούς στο σύνολο.

Μάλιστα οι βυσσινοί αποτελούν και την καλύτερη άμυνα της Α' Αρκαδίας καθώς έχουν δεχθεί 5 γκολ σε 7 αναμετρήσεις με τον Πανθυρεατικό να είναι η δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά τον Ερμή έχοντας παθητικό ένα γκολ περισσότερο δηλαδή 6.

Παράλληλα με την άμυνα του ο Ερμής είναι μια ομάδα που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στους περισσότερους αγώνες της με την επίθεση της να βρίσκεται επίσης σε υψηλά στάνταρ καθώς είναι η τρίτη καλύτερη της Α' Αρκαδίας με 13 γκολ σε 7 αγώνες πίσω από τον Πανθυρεατικό που έχει 26 τέρματα σε ίδιους αγώνες και τις Βρασιές που έχουν 14 γκολ σε ισάριθμους αγώνες.

Τα 13 γκολ που έχει στο ενεργητικό του ο Ερμής ίσως να αδικούν και την προσπάθεια της επιθετικής γραμμής της ομάδας με βάση τις ευκαιρίες που δημιουργούν ωστόσο είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός τερμάτων που σε συνδυασμό και με την άμυνα και την γενική εικόνα μέσα στο γήπεδο φανερώνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον νεαρό τεχνικό Γιώργο Καραγιάννη.

Το γιατρικό στον τομέα του γκολ ακούει στο όνομα Ηλίας Ιατρίδης όπου με τα 7 τέρματα του σε 7 αγωνιστικές δεν είναι μόνο ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του αλλά και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Ηλίας Ιατρίδης βρίσκει με μεγάλη συνέπεια τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα καθώς έχει σκοράρει σε 6 από τις 7 αναμετρήσεις για την Α' Αρκαδίας με τον Ορχομενό να είναι η μοναδική ομάδα που τον περιόρισε στο ισόπαλο 0-0 της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στο Λεβίδι.

Εκτός λοιπόν του Ηλία Ιατρίδη που έχει τα 7 από τα 13 γκολ των βυσσινοί στο πρωτάθλημα για τον Ερμή Μελιγούς 4 τέρματα έχει ο Σπύρος Λαγός που είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας του, 1 ο Δημήτρης Αρφάνης και 1 ο Μιχάλης Κολοβός.

Αντώνης Χρονάκης

arcadiaportal.gr

Comments

Submitted by Παλαίμαχος Παν… on Tue, 28/11/2017 - 15:35 Permalink

Κρίμα να μην παίζουν εκεί που ξεκίνησαν κάτι γίνεται εκεί στον πανθυρεατικο και φεύγουν όλα τα δικά μας παιδιά ντόπια παιδιά που βγάζουν πάθος και ήθος μες το γήπεδο σε αντίθεση με τωρινούς μισθοφόρους του πανθυρεατικου !!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio