Εξάστερος Ερμής

Σάβ, 18/11/2017 - 20:39
Image

Οι συμπτώσεις καμιά φορά οδηγούν στην αλήθεια. 6η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας και νίκη με 6 γκολ για τον Ερμή το απόγευμα του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου στην Μελιγού επί του Αχιλλέα.

Επίσης μια και βρισκόμαστε στον αστερισμό του magik 6 όπως προκύπτει να αναφέρουμε ότι υπάρχει ένα ακόμα εξάρι στην αναμέτρηση αυτή με τον Ιταρίδη με τα δύο γκολ που πέτυχε να φθάνει τα 6 σε 6 αγώνες του φετινού πρωταθλήματος με την βυσσινή φανέλα του Ερμή.

Στο καθαρά αγωνιστικό τώρα η ομάδα της Μελιγούς ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης με βάση την εικόνα, το σκορ αλλά και την συνολική αίσθηση του αγώνα επιβεβαιώνοντας ότι δίκαια βρίσκετε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Αρκαδίας .

Οι «βυσσινοί» ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια αφού με τη συμπλήρωση ενός λεπτού αγώνα ο Κολοβός έκανε το 1-0 και άνοιξε το δρόμο προς την νίκη.  Στο 15’ ο Σπύρος Λαγός πέτυχε το πρώτο από τα τρία συνολικά του τέρματα στο παιχνίδι για το 2-0 με τον ίδιο παίχτη 9’ λεπτά αργότερα να κάνει το 3-0 και τον Ιατρίδη στο 37’ να σκοράρει για το 4-0 με τον Σακελλαρίου να ανακόπτει την όποια αντίδραση του Αχιλλέα πιάνοντας το δεύτερο εφετινό του πέναλτιστο 40ο λεπτό  μετά από αυτό κόντρα στον Μαντινειακό με το 4-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς με τον Ερμή να έχει βάλει το τρένο στις ράγες από το πρώτο ημίχρονο και απλά να διαχειρίζεται με την ίδια όρεξη και συνέπεια την συνέχεια του αγώνα.

Ο Ιατρίδης στο 55ο λεπτό πέτυχε το 5-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με τον Σπύρο Λαγό στο 77’ να φθάνει στο χατ τρικ και να ολοκληρώνει την εξαιρετική του εμφάνιση στο παιχνίδι αυτό.

Να σημειωθεί ότι την εμφάνιση του με τον Ερμή έπειτα από πολλούς μήνες έκανε ο Πενταφρόνιμος ο οποίος κέρδισε το χειροκρότημα από τους φιλάθλους ενώ για την ομάδα του  Αχιλλέας την απουσία του Καραπάνου κάτω από τα δοκάρια κάλυψε εν ανάγκη ο μεσοεπιθετικός Γεωργακάκος.

Ο Ερμής συνεχίζει με την νίκη του αυτή να βρίσκεται στα υψηλά του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Αρκαδίας σε αντίθεση με τον Αχιλλέα όπου προβλημάτισε με την απόδοση και παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας έχοντας αρκετά πράγματα που χρίζουν βελτίωσης για το μέλλον.

Σχόλια επισκεπτών

Άλλη μια σύμπτωση είναι ότι η ομάδα του Παραλίου αγωνιζόταν με 6 παιδιά κάτω των 19 χρόνων κάτι που δυστυχώς δεν αναφέρθηκε στο άρθρο.αποψη μου είναι ότι θα ήταν πιο αισιόδοξο για το τοπικό ποδόσφαιρο να αναφερόμαστε στα νέα παιδιά (και η ομάδα του Ερμή είχε στην σύνδεση της παρά πολλά νέα παιδιά) και όχι σε ποδοσφαιριστές άλλων παλαιότερων εποχών.

Έχουμε, αναφερθεί πολλές φορές στις τεράστιες προσπάθειες, ελέω συνθηκών που κάνουν οι ομάδες της περιοχής μας, στον τομέα των νεαρών αθλητών. Σας ενημερώνω ότι, προσωπικά, ξεκινώ μια σειρά συνεντεύξεων νεαρών αθλητών, με σκοπό όχι μόνο την ανάδειξη της αθλητικής τους πλευράς αλλά και της κοινωνικής τους οντότητας, θέλοντας έτσι να αναδείξω την αθλουμενη νεολαία του τόπου μας. Τυχαίνει, μάλιστα, ο πρώτος αθλητής με τον οποίο έχω επικοινωνήσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Αχιλλέα. Παρόλα αυτά το σχόλιο και η κριτική σας , έστω κ αν μου είναι άγνωστη η ταυτότητα σας να είναι σεβαστό κ βάσιμο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio