Έτσι πανηγύρισε τα γκολ του Αστέρα η Τρίπολη (vid)

Παρ, 27/07/2018 - 09:55
Image

Η Τρίπολη έζησε με τον δικό της τρόπο την αναμέτρηση της Χιμπέρνιαν με τον Αστέρα με επίκεντρο βεβαίως την οδό Δεληγιάννη στον πεζόδρομο κάτω από τα γραφεία των Tigers όπου στήθηκε η γιγαντοοθόνη.

Οργανωμένοι αλλά και απλοί φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης έδωσαν δυναμικό παρών και έστησαν την δική τους εξέδρα ντύνοντας την βραδιά με πολλά τραγούδια και συνθήματα κάνοντας τα πάντα γύρω να θυμίζουν ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''.

Χαρακτηριστική είναι όπως μπορεί να δει κανείς η στιγμή του δεύτερου γκολ του Γιώργου Κυριακόπουλου με αγωνία της φάσης να την διαδέχεται το ξέσπασμα των πανηγυρισμών με το δυνατό ''γκοοοοολλλλ'' να δονεί την ατμόσφαιρα στην οδό Δεληγιάννη.

Το τελικό 3-2 άφησε μια δόση στεναχώριας στους φιλάθλους για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αλλά παράλληλα και μια σιγουριά για την ρεβάνς με το ραντεβού πια να είναι για την επόμενη εβδομάδα στις εξέδρες όπου με την φωνή τους θα σπρώξουν την ομάδα στην πρόκριση.

Να σημειωθεί ότι εκτός από το σημείο της γιγαντοοθόνης πραγματοποιήθηκε και η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από τους Tigers για τους πληγέντες της Αττικής ενώ αρκετός κόσμος παρακολούθησε τις προσπάθειες των κιτρινομπλέ από καφετέριες και εστιατόρια της πόλης.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio