Έτοιμη να «τινάξει τη μπάνκα» η Φενέρμπαχτσε για Κουρμπέλη

Tue, 19/06/2018 - 10:19

Ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών η τουρκική ομάδα να καταθέσει πρόταση άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ στον Παναθηναϊκό για την αγορά του (ίσως κοντά στα 5 εκατομμύρια).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και διαρροές από την μανατζερική πιάτσα οι Τουρκοι έχουν στον στόχαστρο τους τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και ετοιμάζουν προσφορά άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ στους πράσινους με τριετές συμβόλαιο στα 1.5 εκατομμύρια ευρώ για τον Αρκά άσο για τριετές συμβόλαιο.

Για τον Δημήτρη Κουρμπέλη ενδιαφέρον έχει δείξει και η Σπάρτα Πράγας από την Τσεχία και η Σαμπτόρια από την Ιταλία με το τριφύλλι να έχει ξεκαθαρίσει τις οικονομικές προθέσεις του γύρω από τον αρχηγό του.

Σε περίπτωση ενός τόσο δυνατού deal για την πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη κέρδος σημαντικό αναμένεται να αποκομίσει και ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Η υπόθεση αυτή ουσιαστικά βρίσκεται στην αρχή της με την Φενέρμπαχτσε πάντως να δείχνει διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio