Ερμής - Α.Ο. Τεγέας 4-4 (vid)

Κυρ, 15/04/2018 - 15:53
Image

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της σεζόν ήταν αυτό ανάμεσα στον Ερμή και την Τεγέα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Μελιγούς για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

 Το τελικό 4-4 χαρίζει από έναν βαθμό σε Ερμή και Τεγέα αλλά πλούσιο θέαμα, 8 συνολικά τέρματα, εξαιρετικό ρυθμό με πολλές φάσεις στους φιλάθλους που παρακολούθησαν την συγκεκριμένη αναμέτρηση το απόγευμα του Σαββάτου 14 Απριλίου.

Απαλλαγμένες από το άγχος οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε ένα παιχνίδι με συνεχόμενες εναλλαγές συναισθημάτων με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά ανοίγοντας το ροτέισον τους.

Ο Ερμής προηγήθηκε με τον Παναγιώτη Πολυμένακο στο 40’ με τον Παναγιώτη Στασινό να ισοφαρίζει για την Τεγέα στο 43’ όμως και πάλι ο Πολυμενάκος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου να κάνει το 2-1 στέλνοντας με προβάδισμα την ομάδα του στα αποδυτήρια.

Η έναρξη του δεύτερου μέρους βρήκε την Τεγέα να κάνει την ολική ανατροπή. Αρχικά ο Σεμπάστιαν Κοπρένκα ισοφάρισε σε 2-2 στο 55’ με τον Κοράζ Μαρκέλ να κάνει το 2-3 στο 61’. Ο Ηλίας Ιατρίδης στο 6’ λεπτά αργότερα χτύπησε για την νέα ισοπαλία και το 3-3 με τον Χρήστο Καραμπέτσο στο 86’ να δίνει εκ νέου προβάδισμα στους  πράσινους για το 3-4. Όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει με τον Ερμή να είναι αυτός που είπε την τελευταία λέξη. Κόρνερ και μετά από κοντινή κεφαλιά ο Δημήτρης Παπαδάτος (Ρότζερ) στο 89ο λεπτό έβαλε τον επίλογο των γκολ για το τελικό 4-4.

Αξίζει να σημειωθεί πως με το γκολ που πέτυχε ο Ηλίας Ιατρίδης έφθασε 14 συνολικά στο πρωτάθλημα , παραμένει στην πρώτη θέση και είναι μια ανάσα από το να πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ καθώς ακόμα απομένει μία αγωνιστική για το φινάλε της Α’ Αρκαδίας.

Τέλος οι νεαροί Παναγιώτης Στασινός και Κοράζ Μαρκέλ του Α.Ο. Τεγέας που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών των πρασίνων πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ με την φανέλα της ανδρικής ομάδας.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio