Διεργασίες και αναμονή στον Πανθυρεατικό

Τετ, 27/06/2018 - 11:22
Image

Το πρωτάθλημα της νέας Γ' Εθνικής για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019 ξεκινά στις 23 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 14 Αυγούστου οι ομάδες που θέλουν να λάβουν συμμετοχή καλούνται να το έχουν πράξη.

Οι περισσότερες ομάδες που είτε παρέμειναν, είτε πήραν την άνοδο για την Γ' Εθνική κατηγορία την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται σε φάση διεργασιών αναζητώντας τους πόρους εκείνους που θα τους επιτρέψουν να πορευτούν μέσα στην σεζόν σε μια δύσκολη και άκρως απαιτητική κατηγορία.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στις ομάδες της Αρκαδίας με τον Παναρκαδικό και τον Πανθυρεατικό να δίνουν τον δικό τους αγώνα έτσι ώστε μέσα στο επόμενο διάστημα να προκύψει ο λευκός καπνός για τους φιλάθλους και να δουν τις ομάδες τους στην Γ' Εθνική την νέα χρονιά.

Για τον Παναρκαδικό τα πράγματα είναι πάνω - κάτω γνωστά μετά την Γενική Συνέλευση που δεν έγινε λόγο έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας με τους ανθρώπους του συλλόγου να είναι σε επαφές και να κρατούν στάση αναμονής για την εύρεση λύσης στην μετά Αστέρα εποχή μετά το τέλος της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ένας ακόμα γρίφος ποδοσφαιρικά στον νομό μας είναι και ο Πανθυρεατικός ο όποιος μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας εξετάζει όλες τις παραμέτρους για μια πιθανή άνοδο στην Γ' Εθνική με τις διεργασίες των ανθρώπων της διοίκησης να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Και εδώ η διοίκηση της ομάδας του Άστρους είναι σε επαφές και συζητήσεις έχοντας βάλει επί τάπητος όλα τα ζητούμενα σε οικονομικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο, εξετάζοντας και δουλεύοντας παράλληλα να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τον σύλλογο ενόψει της νέας περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι κιτρινόμαυροι είναι σε φάση αναμονής με βάση τις επαφές που έχουν κάνει περιμένοντας μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρχουν πιο ουσιαστικές εξελίξεις.

Η προσπάθεια που καταβάλλεται από τους ανθρώπους του Πανθυρεατικού είναι μεγάλη και υπάρχει αισιοδοξία πως μπορεί να βρεθεί η κατάλληλη λύση με τους ανθρώπους της διοίκησης να είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για το καλό της ομάδας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio