Δεν θέλει ΠΑΟΚ Κουρμπέλης και οδεύει στην Σαμπντόρια

Τετ, 31/01/2018 - 14:57
Image

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη με τον Αρκά άσο να εμφανίζεται διστακτικός σε ενδεχόμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και να προτιμάει το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα την Ιταλία και την Σαμπντόρια.

Παρότι ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ τα βρήκαν στο οικονομικό και ο διεθνής μεσοαμυντικός εμφανίστηκε θετικός για την μετακίνηση του αργά το βράδυ της Τρίτης 30 Ιανουαρίου τα πράγματα άλλαξαν λίγες ώρες αργότερα με τον δικέφαλο να αποσύρει την πρόταση του.

Όπως υποστηρίζει το SampNews24, η διαφορά που χωρίζει τους «πράσινους» με τη Σαμπντόρια είναι μικρή, με τον Παναθηναϊκό να ζητάει 2,5 εκατομμύρια ευρώ και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να προκύπτει αισιοδοξία για αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων εντός της ημέρας..

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Δημήτρης Κουρμπέλης επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στον σύλλογο της Serie A με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ''Κούρμπε'' να συνεχίσει να φοράει την φανέλα με το τριφύλλι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio