Δημήτρης Καψάλης: Ένα ανερχόμενο ποδοσφαιρικό ταλέντο (vid)

Τετ, 07/02/2018 - 21:40
Image

Στην κάμερα του Astros News και τον Κώστα Λέγκουρδα μίλησε ο 14χρονος Δημήτρης Καψάλης, ανερχόμενο ταλέντο του Πανθυρεατικού. Αφορμή στάθηκαν οι ευκαιρίες που του δίνονται στους τελευταίους αγώνες της ομάδας του, η ποδοσφαιρική εικόνα και φυσικά το γκολ που πέτυχε στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και το Κορακοβούνι.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σχολιάζει ότι το γκολ που πέτυχε καθώς και οι ευκαιρίες που του δίνονται τον βοηθούν ώστε να αποβάλλει το άγχος ενώ η στήριξη που έχει από τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ του δίνουν την δυναμική ώστε να αντιμετωπίσει ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας και εμπειρίας.

Παράλληλα, μας αναφέρει ότι μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι ο διακαής πόθος του αλλά δεν παραμελεί τα μαθήματα του και φροντίζει ώστε να έχει χρόνο και για αυτά, άλλωστε, στα αξιοσημείωτα είναι ότι λίγες ώρες πριν την συνέντευξη είχε πάρει βαθμούς με τον μέσο όρο να αγγίζει το 19. Μεγάλο του ίνδαλμα σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ο Λιονέλ Μέσι ενώ σε τοπικό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Λόγος για τον οποίο σε ακόμα μικρότερη ηλικία πήγαινε στο γήπεδο, ώστε να τον βλέπει να σκοράρει, ενώ θα ήθελε να του δωθεί η ευκαιρία όταν, ο έμπειρος επιθετικός αποχωρήσει από την ενεργό δράση, να είναι αυτός ο αντικαταστάτης του. Ποδοσφαιρικούς πατέρες θεωρεί τον προπονητή Δημήτρη Λαλουδάκη με τον οποίο ξεκίνησε τις προπονήσεις και τον τωρινό προπονητή του Άρη Σαβούρδο ο οποίος του δίνει τις ευκαιρίες να αγωνίζεται με την ανδρική ομάδα του Πανθυρεατικού. Δεν ξεχνά και ευχαριστεί, ακόμα δύο προπονητές που έχουν ασχοληθεί μαζί του, τον Ανδρέα Κασκαμπά και τον Δημήτρη Κόλλια, τους συμπαίκτες του και την διοίκηση της ομάδας του, αλλά τονίζει ότι το μεγαλύτερο ευχαριστώ, ανήκει στην οικογένεια του για όλα αυτά που του προσφέρουν.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio