Βασικός ξανά ο Κουρμπέλης, ήττα για την Εθνική

Τετ, 12/09/2018 - 10:08
Image

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βρέθηκε στην βασική ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας στην ήττα της με 2-1 από την Ουγγαρία στην δεύτερη αγωνιστική του Nations League.

Ο Αρκάς άσος αγωνίστηκε και πάλι σε θέση αμυντικού χαφ κάνοντας δίδυμο με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη έχοντας καλή παρουσία στα ανασταλτικά του καθήκοντα ωστόσο δεν μπόρεσε και αυτός να βοηθήσει περισσότερο την γαλανόλευκη και να αποφύγει την ήττα.

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στο Nations League, αφού μετά τη νίκη επί της Εσθονίας στο Ταλίν ήρθε η ήττα στην Βουδαπέστη από την Ουγγαρία με τα γκολ των Σάλαι στο 15' και του Κλάινχάισλερ στο 43'. Ο Μανωλάς είχε ισοφαρίσει προσωρινά με κεφαλιά στο 18'.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Ρόσι): Γκουλάσι, Μπέσε, Λανγκ, Κάνταρ, Φιόλα, Νάγκι, Κλάινχάισλερ, Κόβατς (81' Πάτκαϊ), Σάλαϊ, Βάργκα (62' Λόβρεντσιτς), Ζάλαϊ (69' Έπελ).

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Μπάρκας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (52' Οικονόμου), Τζαβέλλας (46' Λυκογιάννης), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Πέλκας, Δώνης (46' Μήτρογλου).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ GROUP C

1. Φινλανδία 6 (2-0)

2. Ελλάδα 3 (2-2)

3. Ουγγαρία 3 (2-2)

4. Εσθονία 0 (0-2)

Σχόλια επισκεπτών

Γιατί ρε μάγκες, δεν είναι και Αρκάς; Δεν είναι άκρως τιμητικό να είσαι Αρκάς; Το πιο σωστό θα ήταν να γράφεται (τουλάχιστον από μμε της περιοχής μας) "ο Αρκάς Άσσος από το Κορακοβούνι Κυνουρίας". Συμφωνώ στο τοπωνύμιο αλλά κι όλοι Αρκάδες είμαστε... Πάντως μπράβο σε αυτό το χωριό για τη ζωντάνια και την δημιουργικότητα της νεολαίας του. Δεν είναι τυχαίο που τόσα παιδιά διακρίνονται σε διάφορα επίπεδα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio