Αστέρας: Η πολυτέλεια κόντρα στη ροή του αρκαδικού ποδοσφαίρου

Κυρ, 05/11/2017 - 09:06
Image

Σχεδόν γεμάτο χθες το “Θεόδωρος Κολοκοκτρώνης” στην Τρίπολη, με τη βραδιά να τελειώνει νικηφόρα για τον Αστέρα με 1-0 επί του Παναθηναϊκού.
Μια... συνηθισμένη βραδιά στην Τρίπολη, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αστέρας νικά κάποιον μεγάλο αντίπαλο. Συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια, αφού πριν κάτι τέτοιο φαινόταν όνειρο απατηλό και απλά βολευόμασταν με “‘άθλους” πολύ μικρότερου μεγέθους.

Ο Αστέρας λοιπόν είναι εκεί. Στα σαλόνια της Superl League και παλεύει είτε για έξοδο στην Ευρώπη , είτε για παραμονή, είτε για καλή πορεία.
Είναι εκεί και δίνει δικαίωμα στο όνειρο σε κάθε ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή, που σε άλλες εποχές έψαχνε θείους και κουμπάρους για να τον ταξιδέψουν χιλιόμετρα μακριά προκειμένου να τον δουν οι ακαδημίες μεγάλων ομάδων.
Είναι εκεί και έχει βοηθήσει τις περισσότερες ερασιτεχνικές ομάδες της Αρκαδίας.
Είναι εκεί και κόντρα στη ροή (και τη μιζέρια) του αρκαδικού ποδοσφαίρου προσφέρει ένα μεγάλο ματς βδομάδα παρά βδομάδα.
Ενός αρκαδικού ποδοσφαίρου με ουκ ολίγα προβλήματα, με τις ομάδες του να μειώνονται χρόνο με το χρόνο, τους θεατές να του έχουν γυρίσει την πλάτη, τους λίγους εναπομείνατες ανιδιοτελείς παράγοντες να παλεύουν με ανεμόμυλους κ.ά.
Δεν ξέρω για πόσο ο Αστέρας θα συνεχίσει να προσφέρει αυτά που προσφέρει. Ισως για όσο οι ιδιοκτήτες του δεν απογοητεύονται ή ίσως για όσο πιστεύουν ότι μια τέτοια προσπάθεια αξίζει επενδυτικά. Για όσο λοιπόν το έχουμε μπορούμε να απολαμβάνουμε βραδιές σαν τη χθεσινή, με γεμάτο γήπεδο όχι μόνο στα ματς με τις μεγάλες ομάδες.

ΜΜ

filathloi asteraw

Εντονη και χθες η παρουσία της Βόρειας Κυνουρίας στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio