Αρχηγικό μήνυμα Κουρμπέλη στο instagram

Δευ, 08/01/2018 - 14:46
Image

Ο Παναθηναϊκός μετά από 2 και πλέον μήνες επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου και του 2018 σε μια αναμέτρηση ύψιστης βαθμολογικής πια σημασίας για τους πράσινους.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Κουρμπέλης με αρχηγικό ύφος έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για την νίκη της ομάδας του με μια ιδιαίτερη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram γράφοντας χαρακτηριστικά «Μπράβο μάγκες μου!!».

Τα likes στην φωτογραφία άρχισαν να πέφτουν βροχή με ενώ και τα σχόλια κατέκλεισαν το instagram του αρχηγού του τριφυλλιού με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να αποθεώνουν τον 24χρονό μεσοαμυντικό.

Το πόσο ακόμα θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι άγνωστο με βάση τα προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο ωστόσο όπως φαίνεται ο Αρκάς άσος απολαμβάνει της αμέριστης συμπάθειας του πράσινου κόσμου.Ο Παναθηναϊκός μετά από 2 και πλέον μήνες επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου και του 2018 σε μια αναμέτρηση ύψιστης βαθμολογικής πια σημασίας για τους πράσινους.

Από: ArcadiaPortal.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio