Ανανέωσαν με Κορακοβούνι Κόλλιας και Κουλεντιανός

Δευ, 18/06/2018 - 10:06
Image
Image

Με ανακοίνωση του το Κορακοβούνι κάνει γνωστό πως και την νέα αγωνιστική σεζόν ο Δημήτρης Κόλλιας θα βρίσκεται στον πάγκο της ανδρικής αλλά και της παιδικής ομάδας ενώ και ο Ιωάννης Κουλεντιανός παραμένει στο πόστο του γενικού αρχηγού με τον σύλλογο της Βόρειας Κυνουρίας να έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του για την νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ανδρικής και της παιδικής ομάδας κ.Δημήτρη Κόλλια.

Επίσης το ΔΣ του Α.Ε.Ε.Σ.Κ ανακοινώνει ότι ο κ Ιωάννης Κουλεντιανός παραμένει γενικός αρχηγός και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας.
Η άψογη συνεργασία με τους αθλητές, το προπονητικό team, την Ακαδημία και την διοίκηση του συλλόγου, καθώς και η πορεία της ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο τους.

Ο Α.Ε.Ε.Σ.Κ είναι έτοιμος να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τους στόχους για την επόμενη χρονιά να παραμένουν υψηλοί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio