Άμυνα - επίθεση με 5 πάσες και γκολ ο Πανθυρεατικός (vid)

Τρί, 14/11/2017 - 18:45
Image

Ο Πανθυρεατικός βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Αρκαδίας μετρώντας 5 στα 5 δείχνοντας από την αρχή πως είναι το αφεντικό για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Δεν είναι όμως μόνο το 5 στα 5 και το απόλυτο νικών καθώς ο Πανθυρεατικός αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο βγάζοντας στο χορτάρι όμορφες συνεργασίες δείγμα τις σωστής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται.

Στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης η ομάδα του Άστρους κέρδισε εύκολα με 3-1 με το τρίτο γκολ των κιτρινόμαυρων να αποτελεί την έννοια της συνεργασίας και της ταχύτητας στην μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση.

Στο 41ο λεπτό ο Πανιώνιος βγήκε στην επίθεση από τα δεξιά η μπάλα ήρθε στην περιοχή του Πανθυρεατικού όπου με το κεφάλι βγήκε για τα δεξιά της άμυνας του και από εκεί για το κέντρο και με γρήγορο τρόπο στα δεξιά της επίθεσης για να μεταφερθεί στα αριστερά με τελικό αποδέκτη τον Αγγελόπουλο όπου με ένα άψογο δεξί πλασέ από το ύψος της περιοχής την έστειλε στα δίχτυα.

Πιο συγκεκριμένα ο Δικαίος ήταν αυτός που έβγαλε με το κεφάλι την άμυνα, ο Αλουπογιάννης από τα δεξιά βρήκε τον Δημάκο στο κέντρο, αυτός τον Κατσίρη στα δεξιά της επίθεσης όπου συνέκλινε και πάσαρε στον Μπάρλα και αυτός με ένα κοντρόλ και τακουνάκι σέρβιρε στον Αγγελόπουλο όπου με την μία έβαλε το πιο όμορφο γκολ του αγώνα.

Ο τρόπος που βγάζει ο Πανθυρεατικός την αντεπίθεση και η ταχύτητα στην μεταφορά της μπάλας από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη είναι εντυπωσιακός όπως βέβαια και οι αυτοματοποιούμενες λίγες επαφές σε ένα άψογα στημένο επιθετικό transition από τους ποδοσφαιριστές του Άρη Σαβούρδου.

Αντώνης Χρονάκης - ArcadiaPortal.gr

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio