Αβέβαιο το μέλλον του Πήγασου - Επιστολή από τους προπονητές και τους παίκτες

Πέμ, 30/08/2018 - 07:39
Image

Οι παίκτες και οι προπονητές του Πήγασου βλέποντας την "άπνοια" που επικρατεί από την διοίκηση της ομάδας το τελευταίο διάστημα εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

Αγαπητό Δ.Σ., γνωρίζουμε τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει τα τελευταία χρόνια για την ομάδα μας, ώστε να λειτουργούν όλα όσο το δυνατόν καλύτερα σε δύσκολες εποχές που όλοι μας αντιμετωπίζουμε προβλήματα στην καθημερινότητα μας. Από την άλλη πλευρά όμως, είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε στην ανακοίνωση αυτή για το καλό και για το μέλλον του Πήγασου.

Μπαίνει Σεπτέμβριος και δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τη νέα χρονιά, ποιοι θα είναι οι προπονητές των τμημάτων, τι στόχοι υπάρχουν, όταν όλες οι ομάδες έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους.

Με λύπη, δεν είδαμε ούτε μια εκδήλωση ολόκληρο το καλοκαίρι έτσι ώστε να διεκπεραιωθούν οι περσινές εκκρεμότητες σε αντίθεση με άλλους τοπικούς συλλόγους .

Κάναμε υπομονή, σας ενοχλήσαμε πολλές φορές και είχατε άπλετο χρόνο στη διάθεση σας αλλά παραμείνατε άφαντοι. Η αδιαφορία και το κρυφτό πρέπει να σταματήσουν.

Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να αποφασίσετε χτες, αν έχετε όρεξη να συνεχίσετε με πράξεις το έργο σας, διαφορετικά να αποχωρήσετε και η ομάδα να αλλάξει σελίδα.

Τέλος, να αναφέρουμε πως τα ίδια ισχύουν και για την Ακαδημία μας. Ούτε πρόγραμμα προπονήσεων υπάρχει ούτε ενδιαφέρον, ενώ σε λίγες μέρες έπρεπε να ξεκινάνε οι προπονήσεις σε συνάρτηση με τα φροντιστήρια των παιδιών.

Καλούμε τους γονείς και τον φίλαθλο κόσμο που ενδιαφέρεται να βοηθήσουν το Σύλλογο και τα παιδιά τους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το πράξουν. Οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας

Σχόλια επισκεπτών

Καλα ο προεδρος του συλλογου και προεδρος του δημοτικου συμβουλιου γιατι δεν δινει λυση? Ανελαβε με τυμπανοκρουσιες και φαμφαρες και φευγει με πληρη αποτυχια . Τελικα εχει δικιο ο απλος λαος που λεει : πρωτου αναλαβεις θεση ευθυνης πες μας τι δουλεια κανεις. Ειναι βαρια η φανελα του προεδρου ΠΡΟΕΔΡΕ

Ο Πήγασος ανέκαθεν ήταν ο Αγαπημένος σύλλογος ολόκληρης τής περιοχής.Ο πολυνίκης σύλλογος πού αγκάλιαζε αθλητές καί όχι μονάχα Μπασκετμπολίστες..από ολόκληρο τόν δήμο.Είχε τμήματα στίβου,βολευ εκτος του Μπάσκετ.Έφτασε στα πρόθυρα β εθνικής για έναν λιγότερο βαθμό...το 2005.Έχει τούς πιο ένθερμους φιλάθλους καί ενα πύρινο γήπεδο.Προσπαθείστε αυτά να τα κρατήστε.Ή ιστορία δέν σβήνει...respect Στο σωματείο αυτό καί σε όσους έχουν ματώσει γι αυτό..Δέν είναι καί λίγοι...καί κάποιοι μάς βλεπουν από ψηλά....

Διοικητικο συμβουλιο δεν ειναι μονο ο Προεδρος οπως γραφει ο φιλος παραπανω,οι υπολοιποι τι κανουν? για τα ματια του κοσμου ειναι? ο πρωην Προεδρος που βρισκεται για παραδειγμα, παραδωσαμε την σκυταλη και τωρα σχολιαζουμε τι κανουν οι νυν και κανουμε πλακιτσα? προφανως καποιοι εκει περα εχουν μπερδευτει και νομιζουν οτι ειναι τσιφλικι τους,δεν εχουν αντιληφθει οτι οι ευθυνες ειναι μεγαλες ειδικα απεναντι στις ακαδημιες καθως και στους γονεις αυτων, οσο στα των ομαδων στην περιοχη ανακατευονται ανθρωποι οι οποιοι ανακατευονται και στις δημοτικες εκλογες και ειναι αντιπαλα στρατοπεδα αυτα θα γινονται, δεν αγαπαει κανεις την ομαδα,ολοι για το συμφερον τους,αυτη ειναι η αληθεια εκει περα, δηλωστε παραιτηση και βγειτε και πειτε συγνωμη αποτυχαμε, μπαινει σεπτεμβριος και ουτε τα βασικα δεν εχουν γινει, συμβουλιο απο ποτε εχει να γινει? προπονητες ποιοι θα ειναι? παικτες υπαρχουν? ποιοι εφυγαν ποιοι θα ερθουν? οτι να ναι, κανεις δεν εμαθε απο την ιστορια, διαλυση ομαδας πριν 12 χρονια περιπου ανελαβαν καποιοι την ξαναεφτιαξαν( παροτι καλοθελητες ελεγαν το αντιθετο και τους πηγαιναν κοντρα) χρονια στο β παλευανε παικτες προπονητες να κρατησουν την ομαδα και ο Χρηστος ο Βλαχος να παλευει μονος του καποια εποχη, ηρθε η ανοδος κρατησαμε 2 3 χρονια και τωρα παλι απο την αρχη ετσι οπως παει, τωρα ομως τελος οι ανοητοι να την ξαναφτιαξουν,πεθανανε τους πατησε το τραινο,

Φταίει δλδ κάθε πρώην πρόεδρος για αυτο που έχει γίνει; Αυτός που ήταν πέρσι αυτός που ήταν πριν 3 χρόνια και αυτός που ήταν πριν 20 γιαυτο που γίνεται τωρα; Το θέμα είναι το ΔΣ να ξυπνήσει αυτόν που είναι τωρα.πριν είναι πολυ αργά

τα λεγαμε απο περυσι ο ανθρωπος ειναι απατη δεν εχει ιδεα απο μπασκετ.Και φυσικα δεν ειναι αμοιρος ευθυνων και ο κ Καραγιαννης που τον φυτεψε.Κριμα θα τριζουν τα κοκκαλα αυτων που εδωσαν τη ζωη τους για την ομαδα

Ψυχραιμία... διαχρονικά ο Πήγασος υπό την ηγεσία διαφόρων ανεύθυνουπευθύνων έχει έρθει σε πολύ χειρότερη φάση διοικητικά -λειτουργικά απ ότι σήμερα..
Πιστεύω ότι έστω και καθυστερημένα και ύστερα από αυτήν την επιστολή το ΔΣ θα πράξει τα δέοντα.
Τον Πήγασο τον χρειάζεται η κοινωνία μας γιαυτό τον λόγο θα συνεχίσει να υπάρχει.
Μέσα από το διάβα του .περισσότερα είναι τα οφέλη που μας άφησε και δεν εννοώ μόνο τα κύπελλα.
Απλοί άνθρωποι που το βλέπετε έτσι και έχετε περίσσευμα του αισθήματος της προσφοράς ( και όχι κατ ανάγκη χρήματα ή δημόσια αξιώματα), γονείς που έχετε άμεσα υποχρέωση-ανάγκη για την άσκηση των δικών σας παιδιών ανασκουμπωθείτε και βάλτε πλάτη έτσι λειτούργησε ο Πήγασος όλα τα περασμένα χρόνια και έτσι θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Υπήρχε για χρόνια η εντύπωση στην περιοχή μας ότι είτε κάποιος πολιτικός που θα κόψει κανένα κονδύλι για ψήφους είτε κάποιος εύπορος συμπολίτης μας θα αναλάβει κάθε φορά την ευθύνη και το βάρος και θα «σώσει» τον κάθε συλλογικό φορέα. Αυτά φίλοι μου πρέπει να τα ξεχάσουμε. Αν θέλουμε να έχουν συλλόγους ζωντανούς και δραστήριους οφείλουμε να συνεισφέρουμε ο καθένας το δικό του μερίδιο. Γι’ αυτό λέγεται και «Σύλλογος» κι όχι Α.Ε. ή ΕΠΕ. Ένα μικρό κομματάκι ευθύνης αν αναλάβει ο καθένας, σύμφωνα με τις δυνατότητες του αλλά και την αγάπη του απέναντι σε αυτό το ιστορικό σωματείο τα πράγματα θα φτιάξουν. Και τέλος, βλέπετε έναν νέο άνθρωπο που βγήκε και ανέλαβε κάποιες ευθύνες, μπορεί να μην κατάφερε θαύματα αλλά μην πέφτετε να τον φάτε. Βάλτε όλοι πλάτη κι αυτός θα μάθει και θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Αν το κάνουμε έτσι δεν θα ξανασχοληθεί κανείς νέος με τίποτα και θα πάμε κατά διαόλου. Οι συλλογικοί φορείς δεν είναι δικαστήρια ούτε εξεταστικά κέντρα. Θα γίνουν και λάθη. Αρκεί να παίρνει ο καθένας το μάθημά του και να γίνεται καλύτερος.

συμφωνω απολυτα σε αυτα που γραφεις φιλε μου, ομως υπαρχει παντα η αντιθετη γνωμη ειτε καποιος πραττει σωστα ειτε λανθασμενα και εξηγουμαι, οποιος θελει να ασχολειται με τα κοινα θα δεχεται κριτικη(καλοπροαιρετη-κακοπροαιρετη), για να διοικησεις, πρεπει πρωτα να εχεις διοικηθει στην πορεια τις ζωης σου και να εχεις ασχοληθει με το αντικειμενο τουλαχιστον που επιθυμεις να διοικησεις, το συγκεκριμενο ΔΣ εαν δεν κανω λαθος με την μπαλιτσα ουδεμια σχεση εχει εκτος απο 1 ατομο, οποτε η ο προεδρος λαμβανει λαθος συμβουλες απο εξωτερικο συμβουλο η πραττει μονος του, μεσα σε ενα χρονο κοντευουν ολα να τιναχτουν στον αερα,κοποι χρονων, τα υπολοιπα περισσευουν, ας προσπαθησουν τωρα να πεισουν παικτες προπονητες να παιξουν για την ομαδα να σωθει η χρονια εστω και την υστατη στιγμη, καλη τυχη

Πολύ σωστά.
Πλήρης και ειλικρινής αποτύπωση της πραγματικότητας.
Όχι μόνο δεν πρέπει να ελπίζουμε σε κομήτες θαυματοποιούς αλλά ούτε και να τους το επιτρέπουμε να πλησιάζουν σε τέτοιους συλλόγους.
Με σωστή διαχείριση και προσγειωμένους στόχους η λειτουργία του Πήγασου είναι απλή υπόθεση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio