Τρεις θέσεις εργασίας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας,η μία στο Μουσείο του Άστρους

Πέμ, 25/01/2018 - 14:07
Image

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, που εδρεύει στην Τρίπολη του Νομού Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα θα προσλάβει τρεις ΔΕ Ημερήσιους Φύλακες Αρχαιοτήτων για τον Αρχαιολογικό Χώροςκαι Μουσείο Λυκόσουρας, τον Αρχαιολογικό Χώρο Ορχομενού και το Μουσείο Άστρους

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, Καλαβρύτων 211, Τ.Κ. 22100 Τρίπολη, υπόψη κας Μ. Δεμερούκα (τηλ. επικοινωνίας: 2710 225243 εσωτ. 119).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στo κατάστημα της Υπηρεσίας μας, στα παραρτήματα αυτής (Αρχαιολογικός Χώρος και Μουσείο Λυκόσουρας, Αρχαιολογικός Χώρος Ορχομενού, Μουσείο Άστρους) όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις, καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων Τρίπολης, Μεγαλόπολης και Βόρειας Κυνουρίας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ολόκληρη η προκήρυξη ΕΔΩ

Σχόλια επισκεπτών

Και ως προς το άνοιγμα του Μουσείου Άστρους σιγά μην σκίσετε το καλσόν.
Δεν πείθετε κανέναν ολοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά οτι θέλετε να ανοίξει το μουσείο.
Μάλλον το αφήνετε κατά την προσφιλή τακτική των προηγουμένων να το λύσει ο γιος σας. .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio