Παρουσιάστηκε ο πρώτος Κύκλος Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών στην Τρίπολη (vid)

Πέμ, 02/11/2017 - 17:37
Image

Ενημερωτική εκδήλωση για τον 1ο Κύκλο Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών διοργάνωσε το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών στην Τρίπολη ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ «ΛΥΣΗ», την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες του 1ου κύκλου βασικής εκπαίδευσης καθώς και άλλα βασικά θέματα, όπως:
α. Η ευνοϊκή νομοθετική συγκυρία και το χαμηλό κόστος του 1ου κύκλου της εκπαίδευσης του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ.
β. Η επικείμενη υποχρεωτικότητα της Διαμεσολάβησης σε πλειάδα δικονομικών διαδικασιών
γ. Ενημέρωση για επιμέρους εκπαιδεύσεις, όπως η Τραπεζική (Κόκκινα Δάνεια), η Διαμεσολάβηση που σχετίζεται με Οικογενειακά θέματα (διατροφή, επιμέλεια) και η  Σχολική Διαμεσολάβηση.

Το Ινστιτούτο Διαμεσολάβησης είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, ιδρυτές της οποίας είναι το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του ΙΝ. ΚΑ.Δ.Τ. και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως  κ. Δημήτριος Κωστόγιαννης και ο Αντιπρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και  ο Νίκος Τσιαμούλος μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου Ελλάδας του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου. 

Την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος έκανε η κυρία Βασιλική Παπαδημητρίου, Δικηγόρος LLM., Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Μέλος του Μητρώου Συντονιστών της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ).

Πηγή: arcadiaportal.gr

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio