Ο Ιούνιος είναι μήνας γιορτής για τον εθελοντή (vid)

Παρ, 14/06/2019 - 08:21
Image

Το Κέντρο Υγείας Άστρους σε μια προσπάθεια ανάδειξης του πνεύματος της εθελοντικής προσφοράς και προώθησης της επικείμενης μεγάλης Εθελοντικής Αιμοδοσίας της 14ης Ιουνίου, συνάντησε τους εργαζόμενους στον Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας καθώς και τους εθελοντές καθαριότητας που πήραν μέρος στην εκστρατεία ‘’Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2019-Μεσόγειος Mediterranean’’, στην παραλία του Αγίου Ανδρέα(θέση ‘’Μύλος’’).


Μέσα από την όμορφη αυτή συνεύρεση, απευθύνθηκαν από τους αξιέπαινους εθελοντές μηνύματα, που αναδεικνύουν την αξία του εθελοντισμού και της ενεργής συνεισφοράς προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον του, ως τον κινητήριο μοχλό για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.
Ο Ιούνιος είναι μήνας γιορτής για τον εθελοντή! Είναι μήνας της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος & της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη! Γιορτάζει η ανθρωπιά, η γενναιοδωρία, η αλληλεγγύη , ο σεβασμός και η προστασίας της ζωής και του περιβάλλοντος που την πλαισιώνει…
Ευχαριστούμε τα μέλη του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού,Μαινάλου & Μονεμβασίας, τους εθελοντές καθαριότητας και τους εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν στην δημιουργία αυτού του βίντεο.
Επίσης ευχαριστούμε κο Γιάννη Μίλη για τις λήψεις και τη σύνθεση του βίντεο
Τον Ιατρό κο Σαντορινιό Γιώργο για την σύνθεση της μουσικής
και τον κο Αραχωβίτη Γιάννη για τις λήψεις με drone

Το ραντεβού έχει δοθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο Κέντρο Υγείας Άστρους(09:00-13:30) για να δώσουμε όλοι μαζί αίμα!!!Να είστε εκεί!

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio