Κινητοποιήσεις για τους αγρότες της Αρκαδίας

Fri, 08/02/2019 - 12:31

Μπλόκο ετοιμάζουν οι αγρότες της Πελοποννήσου στη Μεγαλόπολη και συγκεκριμένα στον κόμβο της Σπάρτης σήμερα το μεσημέρι στις 14:00-15:00, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους για τα αιτήματά τους.

Χθες οι αγρότες της Μεσσήνης και του Χανδρινού λίγο μετά τις 16:00 απέκλεισαν τον αυτοκινητόδρομο Καλαμάτας - Αθήνας, στο ύψος του Praktiker. Το Arcadia Portal συνομίλησε με τον κ. Θεοδωρακόπουλο, πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσσήνης, ο οποίος μας πληροφόρησε ότι οι αγρότες θα αποκλείσουν τον κόμβο Σπάρτης για μία-δύο ώρες.

Όπως μας είπε, οι αγρότες κατά τη συνάντησή τους με τον αρμόδιο υπουργό δεν απαντήθηκαν οι ερωτήσεις τους ούτε, ασφαλώς, τα αιτήματά τους, αφού ο υπουργός δήλωσε αναρμόδιος. Όπως τους είπε χαρακτηριστικά, το ζήτημα με το αφορολόγητο στο πετρέλαιο δεν είναι δική του ευθύνη, αλλά του αρμόδιου υπουργού Οικονομικών.

Θέλουμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε με την κυβέρνηση.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Σε κλιμάκωση του αγώνα, προχωρά η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου, στα πλαίσια συντονισμού της δράσης με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

Σε αυτά τα πλαίσια, η ΟΑΣΠΠ προχωρά σε αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου στον κόμβο της Μεγαλόπολης την Παρασκευή 8 Φλεβάρη στις 3 μ.μ., καλώντας σε μαζική συμμετοχή τους Αγροτικούς Συλλόγους, Εργατικά Σωματεία και μαζικούς φορείς της περιοχής.

Αρχικά, θα γίνει προσυγκέντρωση στον περιφερειακό της Μεγαλόπολης, στον κόμβο Περιβολάκια στις 2 μ.μ. και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στο σημείο του αποκλεισμού.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Comments

Submitted by Anonymous on Fri, 08/02/2019 - 15:32 Permalink

Καλως τ α****ια μας τα δυο.αυτες δεν ειναι συθορμητες κινητοποιησεις του βιοπαλαιστη αγροτη.αυτα ειναι εργα των επαγγελματικων στελεχων του περισσου για να μαζεψουν ψηφαλακια απο ταχα μου αγανακτισμενους επαγγελματίες της πρωτογενους παραγωγης.κανενας εργαζομενος δεν επιδοτειτο απο την ε.ε παρα μονο οι αγροτες.ας απολαυσουν το παγωτο μπανανα μαζι με βοτκα.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio