Καθήκοντα ανέλαβε ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου (pics,vid)

Τρί, 02/04/2019 - 18:51
Image

Τα νέα του καθήκοντα ανέλαβε ο νέος περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Δημήτριος Οικονομόπουλος κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής από τον μέχρι πρότινος  διευθυντή Παναγιώτης Πετρόπουλο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

Ο απερχόμενος διευθυντής κ. Πετρόπουλος, φανερά συγκινημένος, δήλωσε ότι η τετραετία στην οποία διατέλεσε ως διευθυντής ήταν αρκετά δύσκολη, τονίζοντας ότι υλοποιήθηκαν αρκετά πράγματα στις σχολικές μονάδες της περιφέρειας, στις οποίες αναπτύχθηκαν έργα ποιοτικά.

Είμαι σίγουρος ότι το έργο θα συνεχιστεί και θα είμαι αρωγός στο νέο διευθυντή σε ό,τι μου ζητηθεί

π

Να αναφέρουμε ότι ο κ. Πετρόπουλος δεν έθεσε ξανά υποψηφιότητα για περιφερειακός διευθυντής, δηλώνοντας ότι επέλεξε να επιστρέψει στην Καλαμάτα και στην οικογένειά του, αλλά και να επιστρέψει στο σχολείο και στους μαθητές του.

Δεν παντρεύεσαι τις θέσεις ευθύνης και μπορεί να προσφέρει οποιοσδήποτε συνάδελφος το επιθυμεί

Ο νέος περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Δημήτριο Οικονομόπουλος αφού ευχαρίστησε τον κ. Πετρόπουλο για τη καλή συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια προσθέστε ότι πρώτο μέλημα  του, είναι να στηριχθούν οι εκπαιδευτικοί στις τάξεις οι οποίοι δίνουν καθημερινό αγώνα για την παιδεία και τη μόρφωση των παιδιών.

Εάν τα παιδιά βγαίνουν χαμογελαστά από την τάξη, τότε είναι σίγουρο ότι η κοινωνία θα γίνει καλύτερη

Έφη Καστραντά

Πηγή: arcadiaportal.gr

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio