Η βελτίωση του δρόμου Άστρους - Λεωνιδίου στα σχέδια του Νίκα

Tue, 15/10/2019 - 09:33

Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα επισκέφθηκε τη Δευτέρα στην Τρίπολη ο πρώην δήμαρχος Λεωνιδίου Δημήτρης Τσιγκούνης, από κοινού με τον νυν αντιδήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Κώστα Διαμαντή, καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο Χριστόφορο Ντουζένη.

Ζητήματα που αφορούν την πιο πάνω περιοχή αποτέλεσαν το αντικείμενο της συζήτησης που ο επί 28 χρόνια διατελέσας δήμαρχος Λεωνιδίου, καθώς και οι εκπρόσωποι της σημερινής δημοτικής αρχής Νότιας Κυνουρίας είχαν με τον περιφερειάρχη, ο οποίος από την πλευρά του διαβεβαίωσε για το ενδιαφέρον του σχετικά με την βελτίωση του δρόμου Αστρους – Λεωνιδίου.

Δελτίο Τύπου

Comments

Submitted by Anonymous on Tue, 15/10/2019 - 10:32 Permalink

Όχι κύριε Νίκα εμείς δεν δεχόμαστε να μας φτιάξεις τον δρόμο που ο προηγούμενος τέλειος περιφερειάρχης είχε γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων του.Εμείς αναγνωρίζουμε μόνο τα μεγάλα έργα με υπογραφή Τατούλη

Submitted by Anonymous on Tue, 15/10/2019 - 12:08 Permalink

Καλά μεγάλε αντιΤατουλικέ 10:32 από σχέδια άλλο τίποτα και ο Πετράν. Κάθισε πρώτα να δούμε έργα και μετά να ξαναμιλήσουμε. Ωραίες οι συναντήσεις και οι προθέσεις και οι ανακοινώσεις αλλά η ουσία είναι οι πράξεις... Γιαυτό περίμενε ακόμα πριν ειρωνευτείς.

Submitted by Anonymous on Tue, 15/10/2019 - 18:49 Permalink

χαχα αν δείτε βελτίωση δρόμου γράφτε και σε μας. Εδώ έχει 3 χρονια σχεδόν εγκριθεί η παράκαμψη Δολιανών και ακόμα μηδεν από μηδέν.Ούτε τις απαλλοτριώσεις δεν έχουν κάνει.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio