Εμπρός δυνατά για τις εκλογές η παράταξη του Παναγιώτη Μαντά (pics,vid)

Σάβ, 16/02/2019 - 20:37
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Την πρώτη επίσημη συνάντηση για το 2019 πραγματοποίησαν τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης του δήμου Βόρειας Κυνουρίας το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο Άστρος.

Τα παλιά μέλη, ο πυρήνας της παράταξης ήταν εκεί καθώς επίσης το παρών έδωσαν και αρκετά  νέα μέλη, αλλά και ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι βρέθηκαν στην πολιτική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και συζήτησαν με στόχο την διαμόρφωση του νέου αυτοδιοικητικού πλαισίου δράσης της παράταξης με φόντο τις επικείμενες εκλογές.

μαντάς πιτα

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική κίνηση Πολιτών» αφού έκοψε την πίτα και ευχήθηκε για καλή χρονιά, έκανε ένα μικρό απολογισμό της θητείας τηςπαράταξης και μίλησε για την αποτελεσματικότητα με την οποία ενέργησαν σαν δημοτική αρχή αλλά και για την οικονομική κατάσταση  και τη λειτουργία του Δήμου έτσι όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη τελευταία πενταετία.

Ο κ. Μαντάς μίλησε για την σκανδαλώδη οικονομική λειτουργία του δήμου την οποία και ανέτρεψαν, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας παραμένει ο δήμος με τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη στην Πελοπόννησο και είναι ένας δήμος με τα χαμηλότερα στην Ελλάδα.

πιτας-μαντας

Από την πρώτη ημέρα που αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε τη διαχείριση του Δήμου, από την πρώτη ημέρα που βρεθήκαμε στη Δημοτική αρχή  είχαμε την   αντίληψη και λογική μακριά από ιδεοληψίες, κόμματα και κομματάρχες, μακριά από λούμπεν πρακτικές χαλιναγώγησης της κοινής γνώμης, μακριά από ψέματα, κραυγές, λάσπη και κουτοπονηριές, που ανθούσαν στο Δήμο και τον τόπο μας

Ο κ. Μαντάς έκανε ευρεία αναφορά στην διάκριση του δήμου Βόρειας Κυνουρίας σε πανελλήνιο επίπεδο το Δείκτη Αποτελεσματικότητας ταυ Δήμου σου επιστήμονες αυτού του επιπέδου.

Επίσης μίλησε για την διαχείριση των απορριμμάτων και πως η παράταξη έχει δράσει προκειμένου ο δήμος να είναι πρότυπο

Όπως αποκάλυψε η δημοτική αρχή έχει ως στόχο την απομάκρυνση υπολείμματος πρωτοπορώντας πανελληνίως για άλλη μια φορά και σε συνεργασία με ΧΑΛΥΨ.Α.Ε. θα δώσει λύση και σε αυτό το ζήτημα. Για το υπόλειμμα και για το πώς αυτό θα το διαχειριστεί ο δήμος ο κ. Μαντάς προσέθεσε ότι αυτό θα γίνει σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Ο δήμαρχος δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην σχέση της παράταξης  με την κεντρική πολιτική σκηνή, σημειώνοντας ότι  έχουν αναπτυχθεί σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης με στελέχη και μηχανισμούς όλου του πολιτικού φάσματος.

Οκτώ χρόνια αργότερα, μονομερείς δηλώσεις στήριξης στην παράταξη μας από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους στη βάση της νέας αντίληψης για την αυτοδιοίκηση της συνεργασίας και της συμμετοχής που επιβάλλει πλέον ο νέος νόμος, όπως εμείς πρωτοεφαρμόσαμε από το 2010

Η εκδήλωση έκλεισε τονίζοντας ότι η παράταξη του είναι ανοιχτή στις συνεργασίες, αφήνοντας αιχμές για την αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας.

Εμείς μιλάμε με την κοινωνία, με τους ανθρώπους με αυτούς που 9 χρόνια τώρα τους κοιτάζουμε στα μάτια

Έφη Καστραντά

Ακολουθεί βίντεο

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προφανώς θά είπε για τα 300χίλ προστιμο σύν τα 3 εκατομ που ακολουθούν για τό λιμάνι καί ο εισαγγελέας θά τούς περιμένει βγούν δε βγούν.Επίσης θά είπε γιά τίς συχνές αναθέσεις έργων μονομερώς πού κάνει καθημερινά.Δέν θα παρέλειψε καί σχετικά μέ τίς προσλήψεις φίλων & συγγενών στό δήμο σέ θέσεις κλειδιά τόσο δικών του όσο και του κ Σκαντζού.Εκει όμως ή οικογενειοκρατια πηγαίνει περίπατο πείτε τού κ Στρατάρχη γιατρού.

Μόνο ο Γιώργος Δαλιάνης από τα δημόσια πρόσωπα του Δημου δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τη στήριξή του στον Μαντά
.Και κάποιοι έχουν ακόμα (?) ελπίδες!!!
Δεν βλέπουν άραγες τι γίνετε δίπλα τους?
Πόσοι πρώην αντίπαλοι έρχονται στον Τάκη?
Οτι όλα τα κόμματα ευθέως ή εμμέσως τον στηρίζουν?
Δεν ακούνε ότι ο κόσμος στην πλειοψηφία του δεν ξέρει ούτε φατσικά τον υποψήφιό τους?

Στην αίθουσα υπήρχαν και άμισθοι και μη συγγενείς του Μαντά. Τους είδαμε στις φωτογραφίες άλλωστε, εκτός αν τις πείτε κ αυτές οφθαλμαπάτη! Επίσης είδαμε συγγενείς της αντιπολίτευσης! Επιτέλους πια! Αφού από ότι φαίνεται δεν σέβεστε τον εαυτό σας, σεβαστείτε τουλάχιστον το 5% του στενού οικογενειακού σας κύκλου που θα σας ψηφίσει και το 2% που του έχετε τάξει μια θέση και δυστυχώς σας πίστεψαν! Με τέτοιου είδους πολιτικές, λασπολογιες, εκβιασμούς κ χτυπήματα στην πλάτη δεν θα πάρετε ψήφο αλλά κάτι άλλο.... σταματήστε να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας! Τόσα χρόνια αντιπολίτευση και ακόμα δεν μάθατε ούτε τα βασικά!!!! Μιλήστε με νούμερα και σταματήστε να είστε οι ίδιοι νούμερα!!!!

Γιατί ζοριζεσαι αγαπητέ κλεισθενη? Το άρθρο για τα ξαδέλφια του καμπύλη μιλούσε. Τον έχουν σε τόσο μεγάλη υπόληψη που κατεβαίνουν υποψηφιοι με το Μαντά!!!

Χαίρομαι που συνεννοούμαστε αγαπητέ ανώνυμε! Εννοείται ότι μιλάει για τα ξαδέρφια του καμπύλη, για αυτό και εγώ αναφέρθηκα στο 5% του "στενού" οικογενειακού κύκλου και όχι του ευρύτερου.....

Αγαπητέ Κλεισθένη οι προβλέψεις σου για 7% στον Καμπύλη είναι αστείες.Τα ποσοστά του θα είναι τουλάχιστον διπλάσια και με προοπτική ακόμα και για τριπλάσια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio