Έκοψαν την πίτα τους για το 2020 οι Αρκάδες του Ιλίου (pics)

Τετ, 15/01/2020 - 19:26
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ο σύλλογος Αρκάδων Ιλίου, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 το απόγευμα , έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη και φίλους του συλλόγου, στο Δημαρχείο Ιλίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χορευτικό τμήμα του συλλόγου όπου χόρεψε και τραγούδησε σκοπούς από την Αρκαδία με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου του συλλόγου και Αντιδήμαρχου Πολιτισμού κ. Γιώργου Φραγκάκη. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννης Κουτσανδρέας ευχαρίστησε τους καλεσμένους και μοίρασε ευχές για καλή χρονιά. Η ευλογία της πίτας έγινε από τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, Χαράλαμπο Σταχτέα και τον προϊστάμενο του ιερού ναού Ευαγγελισμού Θεοτόκου π. Γεώργιο Πετρόπουλο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο αναπληρώτης Υπουργός Εξωτερικός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλίου, ο Δημάρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο πρώην Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, ο πολιτευτής Γιώργος Πραχαλιάς κ.α.

Στο τέλος της εκδήλωσης, προσφέρθηκαν αρκαδικά εδέσματα και οι φίλοι είχαν έτσι την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio