Εκδήλωση εστιατόρων Αρκαδίας για την νόμιμη χρήση μουσικής (pics,vid)

Παρ, 23/11/2018 - 10:29
Image

Για να είναι νόμιμη η δημόσια χρήση της μουσικής, προϋποθέτει την προηγούμενη άδεια του δημιουργού/δικαιούχου.

Οι επιχειρηματίες θα πρέπει να καταβάλουν κάποιο αντίτιμο σε εταιρίες  οι οποίες μέσα από τη χορήγηση της Άδειας Δημόσιας Εκτέλεσης αδειοδοτούν τις  επιχειρήσεις,  έτσι ώστε να χρησιμοποιούν το εκπροσωπούμενο μουσικό ρεπερτόριό της χωρίς περιορισμούς.

ξκ

Το  Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εστιατόρων  Αρκαδίας   προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του για τη νόμιμη δημόσια χρήση μουσικής  διοργάνωσε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στο κτίριο της ΟΕΒΑ   μία ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Δικαιώματα Χρήσεις Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος».

Ο κ. Γκιόκας Ιωάννης ως εμπορικός Διευθυντής της Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής μίλησε για τον Οργανισμό και για το νέο αμοιβολόγιο για το έτος 2018.

 Οι επιχειρηματίες του νομού είχαν την δυνατότητα μέσα από αυτή την συνάντηση να γνωρίσουν τις υποχρεώσεις τους για την Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης, που πρέπει να προμηθευτούν για το έτος 2018, προκειμένου να είναι σύννομοι όταν χρησιμοποιούν το εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο.

Δεδομένης της μεγάλης αύξησης του ελληνικού και ξένου μουσικού ρεπερτορίου που υπάρχουν αρκετές εταιρίες που εκπροσωπούν τους καλλιτέχνες μετά την ανάκληση της άδειας της ΑΕΠΙ.

λ

Μέσα από ένα αμοιβολόγιο, οι εταιρίες ξεκινούν άμεσα τις διαδικασία αδειοδότησης όλων των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν ελληνική και ξένη μουσική στις εγκαταστάσεις τους .

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του προέδρου  του Συλλόγου Εστιατόρων  Αρκαδίας Δημήτρη Κεκετσίδη, του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Πάρη Κατσικερού και του Γιάννη Γκιόκα  εμπορικού διευθυντή δημόσιας εκτέλεσης στην «Αυτοδιαχείριση».

Έφη Καστραντά

Πηγή: arcadiaportal.gr

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio