Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση υποψηφίων για την «Ενωτική Συνεργασία» Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Κυρ, 07/04/2019 - 22:07
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Ενωτική Συνεργασία» για το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Απριλίου στα Κάτω Δολιανά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό του εκλογικού κέντρου, συνεχίστηκε με την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Βασίλη Βεκιάρη και έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Ο συνδυασμός δημιουργήθηκε από την επιθυμία των κατοίκων των Δολιανών, να συμμετέχουν στις διαδικασίας του δήμου με στόχο να ακουστεί η φωνή των κατοίκων , αλλά και η γνώμη τους για την καλύτερη λειτουργία και το ισότιμο ενδιαφέρον του δήμου για όλα τα χωριά και τα δημοτικά διαμερίσματα.

Όπως αναφέρθηκε κατά την παρουσίαση του συνδυασμού , η απόφαση για την δημιουργία προέκυψε από ανοιχτές διαδικασίες και από πέντε ανοιχτές συνελεύσεις που έκαναν οι κάτοικοι.

 Ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης  Βεκιάρης, κατά την ομιλία του κάλεσε τους πολίτες του δήμου να στηρίξουν τον συνδυασμό για το καλύτερο ολόκληρου του δήμου.

«Αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά, πολλά περισσότερα από αυτά που ίσως μας χωρίζουν, η πρωτοβουλία μας να δημιουργήσουμε αυτό τον συνδυασμό δίνει μια νέα προοπτική , μια νέα δυναμική για το χωριό μας και για τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ενωτικής Συνεργασίας είναι οι εξής:

Αλουπογιάννη - Φούφα Γεωργία 

Ανδριανίδης Στυλιανός

Βασιλείου Νικόλαος 

Βεκιάρης Γεώργιος 

Γεροθανάση - Κανελλίδη Μαρία 

Γιαννήλος Στυλιανός 

Καραγιάννη Βασιλική 

Καραγιάννης Ιωάννης του Κων/νου

Καραγιάννης Παναγιώτης του Κων/νου

Καραγιάννη - Γιαννήλου Στυλιανή 

Καραγιάννης Χρήστος 

Κολοστούμπης Αντώνιος 

Κολοστούμπης Κων/νος του Γεωργίου 

Κολοστούμπης Κων/νος του Στυλιανού

Κολοστούμπη Μαρία 

Κολοστούμπης Παναγιώτης 

Κοντογιαννόπουλος Δημήτρης 

Κοντογιαννόπουλος Ιωάννης 

Κοτσιαρίδης Ευστράτιος 

Λαμπίρη - Οικονόμου Παναγιώτα

Λυμπεράκης Αιμίλιος 

Λυμπεράκης Κων/νος 

Λυμπερόπουλος Παναγιώτης 

Λώνης Όθων

Μανώλη - Βέμμου Αθανασία 

Μέγγουλα - Βεκιάρη Κων/να 

Μερκούρης Γεώργιος 

Μπάρλα - Καραγιάννη Αναστασία 

Μπουζούκια Ευανθία 

Νάστου - Ρούνη Λαμπρινή 

Παινέση - Κωλλέτη Δέσποινα 

Πετράκης Βασίλειος 

Σιαβελής Ηλίας 

Ταμπάκη Γεωργία 

Φουρτούνη Μαρία 

Χαραλαμπίου Γεώργιος 

Χουτόπουλος Σωτήριος 

Επίσης έως τώρα οι υποψήφιοι Τοπικού Συμβουλίου Κάτω Δολιανών είναι οι:

Βελήσσαρης Δημήτρης

Βούλγαρης Κωνσταντίνος 

Ζέρβα - Μπουτσιάνη Γεωργία 

Καπράνου - Μανώλη Ευγενία 

Κωλλέτης Νικόλαος 

Μεγκλής Δημήτριος

Kοινό ρεπορτάζ AstrosNews.gr - ArcadiaPortal.gr

Video

Σχόλια επισκεπτών

εστω οτι βγαλατε και δυο αντε τρεις τιποτα δεν θα κανετε τον υποψηφιο τον ειχαμε και επι στρατη δαλιανη, τι εκανε, τιποτα ,σοβαρευτειτε, ασε που με τις μονοσταυριες που θα ριξετε θα παρετε απο εικοδι ο καθε ενας ,γιατι εισαστε και πολλοι ,καλη επιτυχια και στο δευτερο γυρο μη μαλωσετε μεταξυ σας ,γιατι τοτε θα φανει, η συμμετοχη αρκετων απο τον συνδιασμο σας

Υποτιμητικα σχόλια από τους γνωστούς λασπολογους της περιοχής. Έπρεπε κάτω από κάθε όνομα να γράφουν και από που είναι; Ο άλλος λέει (είστε τοπικιστες) θα μας πει και φασίστες σε λίγες ημέρες. Προφανώς δεν έχετε καταλάβει κάποια πράγματα κύριοι. Τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω. Συμπορεφτειτε μαζί μας για να καταλάβουν οι μεγάλοι ότι τέρμα το παραμύθι και το δουλεμα. Αφήστε τα κόμματα και τις πολιτικές σταμπες και ας ψηφίσουμε όλοι κάτι καινούργιο με διαφορετική ματιά στα πράγματα. Τοπικισμος για όλο το Δήμο εάν το θέλετε έτσι, δεν είναι κακό. Απλά δεν είναι ανάγκη να προσβαλλουμε με υποτιμητικα σχόλια κανέναν και για τίποτα. Και 1 ενημέρωση. ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ. ΑΠΛΆ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ.

Μπερδεύεις τοπικισμό και φασισμό δημότη (γκουγκλαρετο).
Επίσης όταν βλέπεις μέχρι τώρα υποψήφιους μόνο από Δολιανά πως να μην σας κρίνει κάποιος με αυτό το τρόπο.
Τέλος αποτελεί τραγική ειρωνία ο τίτλος ενωτική συνεργασία .Ας είμαστε ρεαλιστές . Μην ζείτε σε ουτοπία.

Ανωνυμε 10.07 εάν εσύ βλέπεις υποψήφιους μόνο από δολιανα βάλε γυαλιά και ξαναδιάβασε. Όσο για το σχόλιο σου για το όνομα ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ, εσύ με ποια συνεργασία είσαι; σου λένε να τα γράφεις; σε πείραξε κάτι και έχεις πρόβλημα; εσύ εισαι από αυτούς που δεν ασχολούντε ποτέ με οτιδήποτε και απλά γράφουν αηδίες. Συνέχισε τις ειρωνιες σε προκαλώ για να βλέπουν όλοι τις απόψεις και τα σχόλια σου.

Η δημιουργία του συνδυασμού << ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ>>, προήλθε από την αγωνία των όλων των δημοτών για το αύριο του Δήμου, από την αδράνεια των εκάστοτε δημάρχων, από την ερημοποίηση όλων των τοπικών κοινωνιών.
Δεχόμαστε την καλόπιστη κριτική, μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας, δεν είναι αυτοσκοπός μας η καρέκλα, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ανάπτυξη, η ανάδειξη και η επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και των όλων δημοτών.
Ο συνδυασμός μας << ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ>>, με ανοιχτά μάτια, ανοιχτός σε όλους τους Δημότες , κοντά στα προβλήματά τους, με δημιουργική σκέψη, με διαφορετική φωνή στο Δήμο, θα διασφαλίζει την διαφάνεια, τη λογοδοσία και με την συνεργασία με των τοπικών διαμερισμάτων, θα συμβάλει δημιουργικά στην ανάπτυξη του Δήμου πιστεύοντας ότι η ανάπτυξη θα προκύψει μετά μία ευρύτερη συνεργασία και συνεννόηση όλων μας, μακριά από κομματικές και προσωπικές επιλογές.
Η ενωτική κίνηση πρέπει να προβληματίσει όλους τους δημότες, προσφέρει διδάγματα στο παρόν και προετοιμάζει το μέλλον.
<<Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό >>.
ΚΟΙ

χαχαχαχα.. εχετε πανικοβληθει.. δεν το περιμενατε με τιποτα οτι ,εξαιτιας του χωριου των Γαλατων ή των Βασκων , θα τρεμει η καρεκλιτσα σας και η υποτιθεμενη γλοιωδη φιγουρα σας για ακομα ενα εξτρα εκλογικο σαββατοκυριακο. τα Δολιανα εχουν την ανυπερβλητη δυναμη να κινουν τα παντα στη Γουβα... και μολις ξεκινησαν να το κανουν...δεν εχετε δει τιποτα ακομα.. πιειτε κανα κρασακι, χαλαρωστε, γιατι ερχονται δυσκολες εβδομαδες για εσας... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ...

τι γίνετε ρε παιδια ποιος φοβάται ??? γιατι αυτός ο πανικός ? επειδη μπηκαν και άλλοι
στο παιχνίδι να διεκδικήσουν εργα και πολιτισμό για
το χωριο τους ? και τα Δολιανα Δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Βόρειας Κυνουριας ειναι ... άνθρωποι : ναι" κυριε " αγρότες είναι αρκετοί από αυτούς. Κιλελερ: η εξέγερση της αγροτιάς θυμάσαι ? τοπικισμός ειναι η προσήλωση στο τόπο καταγωγής μας και τα Δολιανά είναι μεσα στον ιδιο Δήμο που εισαι και εσυ , αρα είμαστε συντοπίτες. Όταν λοιπόν όλοι συντοπίτες ενος ίδιου Δήμου ειναι ομάδα και ο καθένας προσφέρει για το τόπο του ότι μπορεί τότε πάει μπροστά ο τόπο . Και η ομάδα αυτή πρέπει να ποικίλη οσο αφορά τις γνώσεις ..επιστήμονες , τεχνίτες, αγρότες , διανοούμενοι και ο καθένας στο τομέα του να μοιράζει ισάξια τις γνώσεις του σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου ... Μάνο τότε πάμε μπροστά και γίνετε ο Δήμος πρότυπο .. Τα ειρωνικά σας σχόλια λοιπόν περί αγροτιάς και τοπικισμού είναι απαράδεκτα και το μόνο μήνυμα που μεταφέρουν ειναι πανικός

Εγώ μίλησα μόνο για τοπικισμό όχι για αγροτιά. Επιπλεον δεν με έχει βάλει κανένας να τα λέω .
Τέλος πες μου ποιοί υποψήφιοι δεν καταγωγή από Δολιανά .Βοηθησε με.

@χαλαρουιτα
Έχεις δίκιο πως είστε κερδισμένοι!
Από εκεί που φωνάζατε (και δικαιολογημένα) για ελλιπή παρουσία του Δήμου στα Δολιανά (και όχι μόνο) θα βρεθείτε (αν ο συνδυασμός πιάσει το μέτρο) με εκπροσώπιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Έχω όμως να θέσω 1-2 ερωτήματα. Ο συνδυασμός "Ενωτική Συνεργασία" σκοπεύει να κερδίσει τον Δήμο; Αν ναι, πώς ακριβώς θα λειτουργήσει ενωτικά μη έχοντας υποψήφιους από τα άλλα χωριά; Αν όχι, ποιου λαγός είναι;

Αυτή είναι η δημοκρατία , και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις των άλλων, και όχι να τις επικρίνουμε και να τις κατακρίνουμε όπως μας βολεύει.Οι Δολιανίτες έκανα το αυτονόητο.Τι το μεμπτόν βλέπουν κάποιοι πολύξεροι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να σαμποτάρουν την κίνησή τους ;Η διοίκηση θέλει ταρακούνημα , να είναι υπ' ατμόν και να περνάει από ψιλή κρησάρα .Πάντα με την έννοια του ελέγχου και της δραστηριότητας. Εξ άλλου η πολιτεία έχει να πληρώνονται αρκετοί . Αν ήταν σε μια εταιρεία πόσα χρήματα θα έπαιρναν σαν μηνιάτικο;Και να μην ξεχνάτε δεν είναι μεγάλος ο Δήμος , εμείς είμαστε μικροί !

Αφιερωμένο στον νεοσύστατο συνδυασμό <<ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ>>,

Και να αδερφέ μου
που μάθαμε να κουβεντιάζουμε
ήσυχα, ήσυχα κι απλά.
Καταλαβαινόμαστε τώρα
δε χρειάζονται περισσότερα.

Κι αύριο λέω θα γίνουμε
ακόμα πιο απλοί.
Θα βρούμε αυτά τα λόγια
που παίρνουνε το ίδιο βάρος
σ’ όλες τις καρδιές,
σ’ όλα τα χείλη,
έτσι να λέμε πια
τα σύκα σύκα
και τη σκάφη σκάφη.

Κι έτσι που να χαμογελάνε οι άλλοι
και να λένε:
"Τέτοια ποιήματα
σου φτιάχνω εκατό την ώρα".
Αυτό θέλουμε κι εμείς.
Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε
για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου,
απ’ τον κόσμο.
Εμείς τραγουδάμε
για να σμίξουμε τον κόσμο.

Ποίημα του Γιάννη Ρίτσου.

ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΑΝΙΤΕΣ : ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΑΝΤΑΣ-ΣΚΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ........ΤΙ ΕΡΓΑ ΕΚΑΝΑΝ......ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ...
ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ...

Βλέπω σχόλια για λαγους και αναρωτιέμαι. Είναι δυνατόν ακόμα να σκεφτόμαστε έτσι? Το ότι έκαναν αυτό το συνδυασμό κάποιοι είναι κακό? Βλέπετε ότι οδηγουμαστε σε συνεργασίες η όχι? Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας από όλους τους χώρους. Συμμαχίες για το καλό όλου του Δήμου και όχι μόνο των Αστρινων η Δολιανων κλπ. Σίγουρα πρώτος θα είναι η ο Μαντας η Καμπυλης δεν χωράει αμφιβολία αλλά αυτοί θα αναγκαστουν να συμπορευτουν με άλλους συνδυασμούς όπως η συγκεκριμένη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το επικροτησουμε και όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν. Από έναν ΑΣΤΡΙΝΟ που έχει χορτάσει ψέμματα.

@ΔΗΜΟΤΗΣ-> Βλέπω σχόλια για λαγούς και...
Από το πρώτο σχόλιό μου επεσήμανα την έλλειψη του Δήμου από τα χωριά της περιφέρειας και θεωρώ πως η ύπαρξη του νέου συνδυασμού θα μπορούσε να λειτουργήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.
Το σχόλιο ήταν αλλού. Πώς ακριβώς θα ενώσεις τα χωριά του Δήμου και θα δικαιολογήσεις τον τίτλο του συνδυασμού "Ενωτική Συνεργασία" όταν έχεις υποψήφιους από ένα χωριό; Αυτό δεν απαντήθηκε. Οπότε, ...
Και για την υπογραφή, ένας άλλος Αστρινός -που επίσης- έχει χορτάσει ψέματα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio