Η εταιρία Agroadvice βρίσκεται δίπλα στον αγρότη της Αρκαδίας (vid)

Παρ, 01/06/2018 - 12:07
Image

Σε εξέλιξη είναι το πρόγραμμα των Σχεδίων Βελτίωσης καθώς και η υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης για το 2018 (ΟΣΔΕ).

Οι αγρότες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις αιτήσεις τους προκειμένου να μην δημιουργηθούν κενά στις αιτήσεις, καθώς και για να μην τους ζητηθεί να επιστρέψουν τα ποσά των επιδοτήσεων .

Η εταιρεία Agroadvice στην Τρίπολη βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών της Αρκαδίας  ανοίγοντας  ένα νέο επιπλέον κατάστημα στην Βόρεια Κυνουρία και συγκεκριμένα στο Άστρος.

Ο κ. Κανελλίδης βρίσκεται στον χώρο από το 1986 και το 2000 ίδρυσε την γνωστή σε εσάς εταιρία Agroadvice σε συνεργασία με την κ. Μαρούτα Νίκη.

Η «Agroadvice» είναι μια σύγχρονη εταιρεία που παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για την ανάπτυξη οικονομικά βιώσιμων και ανταγωνιστικών εκμεταλλεύσεων - επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται κυρίως στην ύπαιθρο όπως:

 «Η Βόρεια Κυνουρία είναι μια περιοχή που έχει μείνει πίσω στην αγροτική ανάπτυξη και έχει πολλές προοπτικές ανάπτυξης» ανέφερε ο Σύμβουλος Ανάπτυξης Υπαίθρου, Γεώργιος Κανελλίδης και Γεωπόνος με ειδίκευση στην Αγροτική Οικονομία.

Να αναφέρουμε ότι βασική προϋπόθεση συμμετοχής ενός παραγωγού στα «Σχέδια Βελτίωσης» είναι να μην είναι απλώς ενεργός γεωργός ή κτηνοτρόφος, αλλά να πληροί όλες τις προϋποθέσεις του επαγγελματία αγρότη.

 Στο πλαίσιο της Δράσης 4.1, υλοποιούνται επενδύσεις που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης και στις οποίες περιλαμβάνονται, εκτός από επενδύσεις που αφορούν μηχανολογικό εξοπλισμό, κτηριακές ή σταβλικές εγκαταστάσεις, θερμοκήπια κ.λπ. και γενικές δαπάνες (όπως αμοιβές για τη σύνταξη και την υποβολή αίτησης στήριξης και αίτησης πληρωμής, αμοιβές μηχανικών, συμβούλων, καθώς και αμοιβές για την έκδοση αναγκαίων αδειοδοτήσεων).

Ο κόσμος δεν έχει κατανοήσει ότι έχει συμβατικές υποχρεώσεις που πρέπει να τις τηρεί προκειμένου να ενταχθεί στα προγράμματα.

Οι αγρότες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και στις φορολογικές δηλώσεις τους και πρέπει να έχουν ακολουθήσει μια διαδικασία προκειμένου να μην αναγκαστούν να επιστέψουν τα χρήματα των χρηματοδοτήσεων. Οι ειδικοί της «Agroadvice» σε καθημερινή βάση μπορούν να στηρίξουν τους αγρότες και να τους βοηθήσουν έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

 Ο κ. Κανελλίδης σε συνέντευξη του έπειτα μίλησε για τα άλλα προγράμματα που είναι σε εξέλιξη, όπως η υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης για το 2018 (ΟΣΔΕ).

Η ενιαία αίτηση ενίσχυσης υποβάλλεται ηλεκτρονικά είτε απευθείας από τον γεωργό, μέσω on-line συστήματος στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, είτε μέσω Κέντρου Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) που έχει πιστοποιηθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ειδικά για τον σκοπό αυτόν.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προγράμματα και για την εταιρία Agroadvice ΕΔΩ

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio