Δικηγόρος... χωρίς πτυχίο στην Τρίπολη

Mon, 18/11/2019 - 16:52

Μια παράξενη υπόθεση ήρθε στο φως, κατόπιν καταγγελίας στην Τρίπολη. Η υπόθεση αφορά σε δικηγόρο, ο οποίος ασκούσε απρόσκοπτα το επάγγελμά του, δίχως, ωστόσο, να έχει στην κατοχή του... πτυχίο.

Όλα ξεκίνησαν με μια καταγγελία στον εισαγγελέα. Ύστερα από έρευνα, αποδείχθηκε ότι ο συγκεκριμένος δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, δεν διαθέτει το νόμιμο πτυχίο για να ασκεί το επάγγελμά του.

Δεν γνωρίζουμε αν είχε προσκομίσει πλαστό τιτλο σπουδών ή αν είχε καταθέσει άλλα δικαιολογητικά και έγγραφα.

Η υπόθεση έχει ήδη προκαλέσει σάλο στις τάξεις των δικηγόρων. Ο δικηγόρος δήλωσε παραίτηση από μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης.

Ύστερα από αυτές τις εξελίξεις, αναμένονται κινήσεις που αφορούν αφενός στο ποινικό μέρος της υπόθεσης και αφετέρου στο διοικητικό.

Πηγή : arcadiaportal.gr

Comments

Submitted by ανώνυμος on Mon, 18/11/2019 - 18:26 Permalink

Ναι αυτό μας πείραξε τώρα τόσα ταγαρια που είναι σε ηγετικές θέσεις σε υπηρεσίες και υπουργεια χωρίς να έχουν βγάλει το δημοτικό είναι καλά.

Ναι μωρέ,και τι έγινε.Τόση απάτη υπάρχει γύρω μας,δε τρέχει τίποτα να μην έχει πτυχίο και να κάνει τον δικηγόρο τόσα χρόνια.Δε βαριέσαι αδελφέ!
Ρε πάτε καλά ρε!
Να φωνάξεις για αυτόυς που είναι σε ηγετικές θέσεις χωρίς να έχουν βγάλει το δημοτικό όπως λες,όχι να κάνεις τη πάπια στο ότι ο δικηγόρος δεν έχει πτυχίο
Μη τρελαθούμε δηλαδή εντελώς

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio