Αστρολόγος: Τα Θεοφάνια της αλλαγής και των ερωτηματικών

Τρί, 07/01/2020 - 12:55
Image

Με άλλες παρατάξεις και με άλλες συνθέσεις διαμορφώθηκε φέτος το κοινό στην εξέδρα του Αγιασμού στο Παράλιο Άστρος **** Μετά από δέκα χρόνια χωρίς Τατούλη και Σκαντζό σε θέσεις διοίκησης τα Θεοφάνια **** Ούτε μισά βλέμματα ούτε κινήσεις απαξίωσης **** Ο Επίσκοπος Τεγέας φαίνεται ότι είναι γουρλής, αφού ηλιοφάνεια επικράτησε την ημέρα του εορτασμού, την οποία αρκετοί έχασαν φοβούμενοι τις μεταβολές του καιρού... **** Το μεγάλο ερωτηματικό της ημέρας για πολλούς ήταν η απουσία του Μαντά, τι να σημαίνει άραγε αυτή, έκρυβε κάποιο νόημα; **** Μετά τον Καθαγιασμό των υδάτων, οι μαζώξεις για τα καθιερωμένα ουζάκια και τσιπουράκια έγιναν χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές **** Η παράταξη Μαντά απόλαυσε το καθιερωμένο ηδύποτο σε ταβερνάκι του λιμανιού, και το επίσημο κέρασμα λίγο πιο δίπλα, με κάποιες «παγωμένες» θέσεις **** Δηλώσεις έγιναν από τους επισήμους, οι οποίοι δεν θέλησαν να ξεφύγουν από τον συμβολισμό της μέρας **** Κανένα σχόλιο δεν υπήρξε για το έλλειμμα. Καλό θα ήταν άμα υπάρχει κάποιο έλλειμμα να βγει στη δημοσιότητα, και να μην μείνει να διατυμπανίζεται στους κύκλους μόνο **** Και όλα κύλησαν καλά και ήρεμα **** Χρόνια πολλά και του χρόνου!

Σχόλια επισκεπτών

Τι έγινε ρε αστρολογε φέτος??τα βλέπεις όλα ρόδινα.για τα αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει παράνομα πάνω στο λιμάνι και στην γλιστρα καθώς και ότι το πάρκινγκ δεν έχει ανοίξει ακόμα δεν σε βλέπω να αναφέρεις τίποτα.ειδικα για τα αυτοκίνητα στο λιμάνι είτε πρωτομαγιά είτε θεοφάνεια είτε Πάσχα ήσουν πάντοτε αιχμηρός στην κριτική σου και ζητούσες επιτακτικά να βρεθεί μια λύση.φετος?? άλλαξε κάτι?

Θεοφάνεια με τατουλη -μαντα/σκαντζο στο παράλιο υπήρχε πλήθος κόσμου .....Πρώτα θεοφάνεια με Νικά -Καμπυλη ούτε το μισό του μισού του λιμανιού δεν είχε γεμίσει ....
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες

Ο αστρολόγος φέτος τα γράφει σαν παραμύθι αλλά δυστυχώς γιαυτον δεν τρώμε την παραμυθα του.ειδικα η εσκεμμένη κατά την γνώμη μου μή φετινή του αναφορά για την απαράδεκτη εικόνα με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο λιμάνι μου προκαλεί ΜΕΓΑΛΗ εντύπωση.απο τότε που φτιάχτηκε το καινούργιο λιμάνι όλα αυτά τα χρόνια και σε όλες μα όλες τις αργίες που το Παράλιο γινόταν πόλος έλξης πολλών επισκεπτών ο αστρολόγος πάντα στο άρθρο του έφερνε το σημαντικό αυτό πρόβλημα στην επιφάνεια.φετος σιωπή.κριμα γιατί πίστευα ότι είχες μια πιο αντικειμενική άποψη των πραγμάτων.μπορει να είμαι σκληρός μαζί σου αλλά είμαι από τους πιο παλιούς αναγνώστες του astrosnews και σήμερα με ΑΠΟΓΩΗΤΕΥΣΕΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio