Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου ευχαριστεί τον «Κούρμπε»

Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου ευχαριστεί θερμά το ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναικού, συμπατριώτη μας Δημήτρη Κουρμπέλη για τη προσφορά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου μας. Ο Δημήτρης είναι πάντα δίπλα μας όποτε χρειαστεί. «Κούρμπε» σου ευχόμαστε υγεία και να πραγματοποιήσεις...

Έπιασε τον Ερμή ο εξάσφαιρος Πανθυρεατικός στην κορυφή, ήττα για το Κορακοβούνι

Ο Ερμής Μελιγούς αναδείχθηκε ισόπαλος στην έδρα του με την Δόξα με τον Πανθυρεατικό να τον πιάνει στην κορυφή του βαθμολογικοού πίνακα μετά την άνετη νίκη του επί του Ορχομενού. Μεγάλη νίκη για τον Μαντινειακό επί του Κορακοβουνίου.

Α' Αρκαδίας (9η αγωνιστική)

Σάββατο (30/11, 15:00)

Ερμής...

Θεία Λειτουργία από τον Σύλλογο Αγιοπετριτών Αττικής στην Ι.Μ. Κοίμησης της Θεοτόκου Μαλεβής

Ο Σύλλογος “ Άγιος Πέτρος” Αγιοπετριτών Αττικής θα τελέσει Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών του στην Ι.Μ. Κοίμησης της Θεοτόκου Μαλεβής, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019.

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας που βρίσκονται στο χωριό μας και τους συμπατριώτες μας να συμπροσευχηθούμε στη...

O δρόμος προς το γεφύρι του Ξεριά στην Αγία Σοφία… (pics)

Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Στυλιανό Παπαντώνη, συνταξιούχο Δάσκαλο από τα Δολιανά, καθώς και στον Δασάρχη Κυνουρίας κ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη, διότι ο δεύτερος, μετά από έντονο ενδιαφέρον και αίτημα του πρώτου, προέβη σε όλες τις δέουσες ενέργειες,...

Στελεχώνεται το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης

Διορίστηκε ο Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), ο οποίος έχει ήδη οριστεί και αναλάβει υπηρεσία και αναμένεται η πρόσληψη των άλλων πέντε Επιμελητών, για το νευραλγικό αυτό Τμήμα.

Με τον τρόπο αυτό θα στελεχωθεί για πρώτη φορά το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, του ΠΓΝ...

Διημερίδα Α’ Βοηθειών πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Άστρους

Διημερίδα Α’ Βοηθειών πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Άστρους την Τετάρτη και την Πέμπτη 27 & 28 Νοεμβρίου 2019, κατόπιν αιτήσεως του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Δημοτικού Σχολείου Παραλίου Άστρους για την ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού τους σε...

Επικήδειος λόγος για την Αρτεμησία Καρμπουλώνη

“ Πέρνα τώρα Γερόντισσα στο φώς,

Ζήσε τη χαρά του Παραδείσου,

Πλούσιος που σε προσμένει ο μισθός,

Όλη τούτη η δόξα είναι δική σου”

 

        Με τούτα τα λόγια αγαπητοί μου συγχωριανοί αποχαιρετούμε την γλυκιά μας γερόντισσα, την σεβαστή μας μάνα, την φιλάρετη χριστιανή, Αρτεμησία Καρμπουλώνη.

...

Το Επιχειρηματικό - Οικονομικό Δελτίο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Ο Δήμος Τρίπολης, με την στήριξη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης «ΕΡΜΗΣ», διοργανώνει το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην Πλατεία Άρεως από τις 8 Δεκεμβρίου 2019 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2020.
Ξύλινα  σπιτάκια κατάλληλα διαμορφωμένα και στολισμένα...