Προπόνηση και ψήσιμο για τον Ερμή Μελιγούς (pics)

Απογευματινή προπόνηση και ψήσιμο για την ομάδα του Ερμή Μελιγούς η οποία τίμησε τα ήθη της τσικνοπέμπτης με ψησταριά, κρεατικές λιχουδιές και πολύ καλή διάθεση όπως δηλαδή προστάζει το mood της ημέρας αυτής.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης άναψαν τα κάρβουνα και ένα πέπλο τσίκνας σκέπασε το...

Οι διαιτητές των αγώνων σε Α' και Β' Αρκαδίας

Ορίσθηκαν οι διαιτητές των αγώνων της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας αλλά και των παιχνιδιών της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας το Σαββατοκύριακο​ 2 και 3 Μαρτίου.

Α' Αρκαδίας

Σάββατο (2/3, 15:00)

ΑΕΚ Τρίπολης-Απόλλωνας Τυρού: Μπόζνος-Τσούκας...

Πρώτη συνάντηση στελεχών στην Τρίπολη για την Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019

Μέσα σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε χθες ( 27/2/19 ) στην Τρίπολη η πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων της παράταξης "Πελοποννησιακή Συμμαχία" του Γιάννη Μπουντρούκα.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αφού ευχαρίστησε θερμά όλα τα στελέχη της παράταξης για τη συμμετοχή τους...

Μπερέτσος: Η Κυνουρία, ένας ανερχόμενος προορισμός ήπιας τουριστικής ανάπτυξης (vid)

Στην εκδήλωση «Επενδύοντας στην Κυνουρία» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο «Τριανόν» στην Αθήνα βρέθηκε ο κ. Μαρίνης Μπερέτσος, γενικός διευθυντής της Αναπτυξιακής Πάρνωνα ο οποίος με τρεις μόνο λέξεις θέλησε να περιγράψει τον σκοπό της δικής του παρουσίας...

Τσικνοπέμπτη σε Άστρος και Μελιγού (pics)

Από το πρωί οι ψησταριές έχουν στηθεί στους δρόμους και τις γειτονιές της περιοχής μας και η «τσίκνα» χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα.

Οι ψησταριές και οι σχάρες έχουν πάρει φωτιά και οι ευχές για καλές απόκριες ηχούν παντού. 

 

Συγκρότηση νέας Διοίκησης Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Η σύνθεση της νέας επταμελούς Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Αρκαδίας έχει ως εξής:

Πρόεδρος:

Ιωάννης Τρουπής

Α΄ Αντιπρόεδρος:

Γεώργιος Δημητρόπουλος

Β΄...

Ο Μαντάς για επενδύσεις, έργα, απλή αναλογική και εκλογές

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε στην τηλεόραση του Best, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς μίλησε τόσο για τις προτεραιότητες που η δημοτική αρχή είχε θέσει στο ξεκίνημα της θητείας της όσο και για την πρόοδο που σημείωσε σε σχέση με τις αρχικές της στοχεύσεις. Τέλος...

Η Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στη 2η Συνάντηση χορωδιών Λάρισας

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων και η Χορωδία «Η Ευεστώ», διοργανώνουν την 2η Συνάντηση χορωδιών Λάρισας «Τώρα που είναι άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν…»

Η 2η συνάντηση χορωδιών Λάρισας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 ώρα 11.30 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Συ...

Νικολάκου: Προεκλογικές φούσκες οι υποσχέσεις Δέδε

Η πολιτική «γύρα» του κ. Δέδε σε όλους τους δήμους, για να μοιράσει λεφτά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στους πληγέντες  από την κακοκαιρία πολίτες της Πελοποννήσου, δεν συνιστά μόνο λαϊκισμό, αλλά απόλυτο ευτελισμό της πολιτικής.

Τα ψίχουλα που ‘’μοιράζει‘’ ο κ. Δέδες, δεν ανταποκρίνονται και...

Πού θα ψηφίσουν για συνέδρους τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής

Καλούνται τα εγγεγραμμένα μέλη που θέλουν να συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης συνέδρων για το 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που θα διεξαχθεί στις 30-31/03/2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στο Παλαιό Φάληρο να προσέλθουν με την Αστυνομική τους Ταυτότητα και στους...