Κλείνουν σχολεία σε Άστρος και Μελιγού

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας Φώτης Γκέσουρας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας για το σχολικό έτος 2018-2019 Σχολικών Μονάδων (Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων).

Η απόφαση λήφθηκε έχοντας υπόψη τους Πίνακες Εγγραφέντων νηπίων α΄ ηλικίας και νηπίων β΄ ηλικίας (προνηπίων) στα...

Ευχαριστήριο Α.Ο. Ερμή Μελιγούς- Οι τυχεροί αριθμοί της λαχειοφόρου

Το Δ.Σ. και σύσσωμη η ομάδα του Α.Ο. Έρμη Μελιγούς, νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει, δημόσια, όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης στις 28 Αυγούστου, Παραμονή του εορτασμού του Πολιούχου Αγίου του χωριού μας.

Ποιο συγκεκριμένα, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις...

Αποτελέσματα Πανελληνίων Εξετάσεων των μαθητών της φιλολόγου Καπάτου Ολυμπίας

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΣΚΑΜΠΑΣ ΝΙΚΟΣ : ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ: ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΠΟΥΖΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΚΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΠΑΠΑΛΟΣ...

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Tyros Triathlon 2018

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για το TYROS TRIATHLON 2018, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στο γραφικό Τυρό Αρκαδίας. Πρόκειται για έναν αγώνα που, ήδη, έχει κερδίσει τις καρδιές των φίλων του τριάθλου, χάρη στις ωραίες διαδρομές του και τη φιλοξενία των κατοίκων της...

Πρόσληψη διερμηνέων Αραβικών

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ. ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως δύο (2) ατόμων για τη στελέχωση της Αναπτυξιακής Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, που εδρεύει στο Λεωνίδιο του Νομού Αρκαδίας με αντικείμενο την...

Tο 14ο Beach Chess στο Παράλιο Αστρος

Πολυετής και αγαπημένη πια διοργάνωση το Beach Chess στο Παράλιο Αστρος, που οργανώνεται φέτος για 14η χρονιά από τον Σκακιστικό Όμιλο Άστρους, στο καφέ La Luna και στο Bar Olo 7 έως 9 Σεπτεμβρίου.

 

14ο Beach Chess

14ο Beach Chess

Εγκαίνια δρόμων Πελετά – Κρεμαστή και Φωκιανός - Κυπαρίσσι

Σας ενημερώνουμε ότι, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του  δρόμου "Πελετών - Κρεμαστής" στις 15:00 στα Πελετά, καθώς και του δρόμου "Φωκιανού - Κυπαρίσσι" στις 17:00στο Φωκιανό και στις 18:00 στο Κυπαρρίσι αντίστοιχα.

Στα εγκαίνια θα παραβρεθεί ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος...

Στην Εθνική Ελλάδος ο Κουρμπέλης

Σε είκοσι τρεις ποδοσφαιριστές απηύθυνε πρόσκληση ο Μίκαελ Σκίμπε επ' ευκαιρία της έναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Εθνικής Ομάδας στη νέα διοργάνωση της UEFA, το Nations League, η πρώτη φάση του οποίου αρχίζει σε λίγες ημέρες και θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο.

Το αγωνιστικό ταξίδι του...

Υπ. Παιδείας: Παρατείνεται η προθεσμία δήλωσης περιοχών προτίμησης από τους αναπληρωτές

 

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ανακοινώνεται ότι η προθεσμία δήλωσης περιοχών προτίμησης που ορίζεται με την υπ’ αριθμ. 138837/Ε1/24-08-2018 εγκύκλιο (ΑΔΑ: Ρ34Κ4653ΠΣ-ΠΑΚ) για τους υποψήφιους για πρόσληψη αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς σχολικού έτους 2018-2019...

Πελοπόννησος Πρώτα: «Αλαλούμ» με τη μεταφορά των μαθητών

Τους προβληματισμούςκαι τις προτάσεις μας για τρία, κατά τη γνώμη μας, σοβαρά ζητήματα που αφορούν την Περιφέρειά μας εκφράσαμε ως παράταξη στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 28/8/2018.

«Αλαλούμ» με τη μεταφορά των μαθητών

Όταν, από την προηγούμενη μαθητική περίοδο, εντοπίσαμε...