Προσφορές για την παροχή της ναυαγοσωστικών υπηρεσιών

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας προκηρύσσει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής κλειστών προσφορών για την παροχή της ναυαγοσωστικών υπηρεσιών.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής κλειστών προσφορών, στο Πρωτόκολλο του Δήμου μας, ορίζεται η Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 και ώρα 14.00.

Το κριτήριο...

Οι σημερινοί αγώνες του Μουντιάλ

Η φάση των ''16'' του Μουντιάλ της Ρωσίας συνεχίζεται με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις που συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων για της Κυριακής (1/7) 

17:00 Ισπανία - Ρωσία 

21:00 Κροατία - Δανία 

Eορτή των Αγίων Αναργύρων στην Αγία Σοφία Κυνουρίας

To Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας μας, προσκαλεί τους πιστούς και όλους τους ΑγιαΣοφίτες στο χωριό μας και ειδικότερα στο εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων, παραμονή και ανήμερα της εορτής (Σάββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 01 Ιουλίου) να συνεορτάσουμε και να τιμήσουμε με την παρουσία μας, τη μνήμη των...

Οι σημερινοί αγώνες του Μουντιάλ

Η φάση των ''16'' του Μουντιάλ της Ρωσίας ξεκινά με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις που συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων για το Σάββατο (30/6) 

17:00 Γαλλία - Αργεντινή

21:00 Ουρουγουάη - Πορτογαλία

Το πανηγύρι στον Άγιο Παύλο (pics,vids)

Πάνω από 1.000 άτομα, διασκέδασαν στο πανηγύρι του Αγίου Παύλου, εχθές το βράδυ. Μετά τον εσπερινό, ο χώρος γύρω από το θεατράκι κατακλύστηκε από κόσμο και αυτό κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο αέρας, που στην αρχή, για πολλούς ήταν ενοχλητικός, στην πορεία έγινε ο καλύτερος   σύμμαχος...

Εορτασμός του Άγιου Παύλου στο Άστρος (pics,vid)

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο εσπερινός των Αποστόλων στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στο Άστρος. Πλήθος κόσμου από την περιοχή και όχι μόνο παρακολούθησαν τον εσπερινό και ακολούθησαν μετά το πέρας του, την περιφορά της ιεράς εικόνας στους δρόμους γύρω της εκκλησίας.

Ανάμεσα τους, οι βουλευτές κ.κ...

Η εκδήλωση μνήμης στο "Ταρμίρι" Αγίου Πέτρου

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν και φέτος στην περιοχή «Ταρμίρι» στον Άγιο Πέτρο. Όπως είθισται, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον ομώνυμο, ενοριακό ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, κατευθύνθηκαν όλοι στο Ταρμίρι για να τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση προς Τιμή των 48 (σύμφωνα με την...

Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας στον Πάρνωνα

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστρίου, στο πλαίσιο του Έργου «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Κ.Π.Ε.) - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», μέσω του νέου επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ», Άξονας Προτεραιότητας 6, στις περιφέρειες ΜΕΤ...

Αστρο...λόγος: Το καλοκαίρι που έρχεται και ο Άγιος που τιμωρεί!

Πέρασε και ο Ιούνιος και το καλοκαίρι ακόμα έρχεται... Μεγάλη ζημιά για την ήδη μικρή τουριστική σεζόν στην περιοχή μας.*** Βέβαια το καλοκαίρι μπορεί να μην ήρθε, το Παράλιο όμως έχει αποκτήσει δυναμική, καθώς παρά την κακοκαιρία και τις βροχές κυκλοφορεί κόσμος δίνοντας τουριστική αίγλη***

Καλέ...

«Βέτο» Δώνη για Κουρμπέλη, τι θα γίνει σε πρόταση εκατομμυρίων

Ο Παναθηναϊκός κρατάει τον Έργκους Κάτσε, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Αλβανό χαφ και πλέον ο Γιώργος Δώνης έχει στον άξονα ένα πολύ αξιόπιστο δίδυμο. Κουρμπέλης και Κάτσε είναι… εγγύηση για τη συγκεκριμένη θέση προκειμένου ο Έλληνας τεχνικός να χτίσει γύρω απ’ αυτούς.

Τι θα γίνει...