Κάτοικοι ζητούν ορθότερη οργάνωση των εργασιών των δικτύων Βιολογικού στο Π. Άστρος

Δέκτης έντονων παραπόνων αλλά και μαρτυριών για περιστατικά διαπληκτισμών ανάμεσα σε κατοίκους της περιοχής του Χάνδακα Π. Άστρους και σε εργαζομένους του εργοταξίου όπου εκτελούνται αυτή την εποχή εργασίες κατασκευής των Δικτύων του Βιολογικού Καθαρισμού, έγινε η ιστοσελίδα μας.

Δωρεάν αλλά με υψηλού επιπέδου παροχές ο 2ος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα στον Κοσμά

Πλησιάζει ο 2ος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα που θα λάβει χώρα όπως και πέρσι στον μαγευτικό Κοσμά Αρκαδίας και την γύρω περιοχή. Φέτος τα δρομικά αγωνίσματα θα διεξαχθούν το Σάββατο 12 Μαϊου (10:00 πμ).

Στο Άστρος το Final - 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας

Η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως το Fina - 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 και την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την Παρασκευή 04 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 68 και 69 του Ν-3852/2010 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ), προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις,

Εκδήλωση για την αναγγελία των βραβεύσεων του προγράμματος για το 2018

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, εκδήλωση για την ανακοίνωση των βραβεύσεων του Πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία» για το 2018, την Τετάρτη 9 Μαΐου.

Τέρμα τα γκάζια στο πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών στην Τρίπολη (pics,vid)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 29 Απριλίου ο δεύτερος αγώνας για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών για το 2018 στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Μητέρα τριών παιδιών αυτοκτόνησε στο Άργος

Σαραντάχρονη μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού της στην περιοχή Ξηρόβρυση στο Άργος. Το τραγικό συμβάν έγινε την Κυριακή το μεσημέρι και οι λόγοι που οδήγησαν την τραγική γυναίκα στην αυτοκτονία δεν έχουν γίνει γνωστοί.

ΠΗΓΗ: argolidaportal.gr

«Oικογενειακό» αποχαιρετιστήριο δείπνο από τον Ερμή

Το τέλος της παρούσας ποδοσφαιρικής περιόδου γιορτάστηκε από τον Α.ο Ερμή, με ένα δείπνο που παρέθεσε η Διοίκηση προς τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team.

Το κλίμα στον Ερμή είναι «οικογενειακό» και αυτό φάνηκε.