Με λαμπρότητα τελέστηκε ο εσπερινός των Αγίων Αναργύρων στο Άστρος (pics)

Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε από ιερείς της περιοχής μας παραμονή της εορτής Αγίων Κοσμά και Δαμιανού των Αναργύρων,  ο εσπερινός  μετά αρτοκλασίας στην Βερβενιώτικη εκκλησία στο Άστρος.

Νέο ξεκίνημα στον Σύνδεσμο Προπονητών Αρκαδίας (pics,vid)

Γενική Συνέλευση και εκλογές πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 31 Οκτωβρίου στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αρκαδίας από τον Σύνδεσμο Προπονητών Αρκαδίας ο οποίος ενεργοποιείται και πάλι.

Επίσημος καλεσμένος σε αυτή την νέα αρχή για τον Σύνδεσμο Προπονητών Αρκαδίας ο...

Διαθέσιμα τα εισιτήρια για το Αστέρας - Παναθηναϊκός

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" (Σάββατο 04/11, 19:30) σε μία πολύ καθοριστική αναμέτρηση. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν ανάγκη από τη στήριξη των φιλάθλων μας προκειμένου η ομάδα να πετύχει το στόχο της! 

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ...

34 χρόνια Γιορτή Κάστανου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας με την συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης όρους  Πάρνωνα & υγροτόπου Μουστού

Ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού, συμμετείχε ενεργά για 7η συνεχή χρονιά στη Γιορτή Κάστανου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017. Για άλλη μια χρονιά ο παραδοσιακός οικισμός της Καστάνιτσας αποτέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από διάφορα μέρη της...

Στην Τρίπολη η Φώφη Γεννηματά

Η κυρία Φώφη Γεννηματά θα επισκεφθεί την Τρίπολη την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς που θα διεξαχθούν στις 12 Νοεμβρίου. Η κυρία Γεννηματά θα μιλήσει στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στις 19:00.

Άδειο το πάρκινγκ της λαϊκής αγοράς Άστρους, το αδιαχώρητο στους δρόμους...

Το πρόβλημα της στάθμευσης στις μεγαλύτερες και μικρότερες πόλεις της Αρκαδίας είναι μεγάλο. Αλλά ακόμα και όταν παρέχονται λύσεις από την εκάστοτε δημοτική αρχή, οι οδηγοί πεισματικά επιμένουν να παρκάρουν στον δρόμο.

Δημότης του Άστρους μάς έστειλε αυτή τη φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται το...

Επίσκεψη Παπαηλίου στο ΕΚΑΒ

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού στις 26.10.2017, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία  στην Τρίπολη και το πεζοπόρο τμήμα στον Άγιο Βασίλειο, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση  και είχε διαλογική συζήτηση με τους εργαζόμενους : 

Ο Γιώργος Η. Παπαηλιού αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που...

Συνάντηση Τατούλη – Στουρνάρα για την ίδρυση περιφερειακής τράπεζας Sparkassen στην Πελοπόννησο

Mε συνέπεια στην πολιτική για τη δημιουργία περιφερειακής τράπεζας στην Πελοπόννησο, σύμφωνα με το Γερμανικό μοντέλο των Sparkassen, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη με το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Ιωάννη Στουρνάρα και το σύμβουλο του...

Σημαντικά  έργα οδοποιίας στα Δολιανά από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Δυο νέα έργα ασφαλτόστρωσης ξεκινούν στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για έργα αγροτικής οδοποιίας στα Δολιανά τα οποία υπεβλήθησαν από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για χρηματοδότηση στην ΕΔΑ Πελοποννήσου από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, συνολικού...

Φεύγω

Σκίτσο του Γιώργου Καπράνου