Συνελήφθησαν Πακιστανοί για διακεκριμένες κλοπές στην Αρκαδία

Διακριβώθηκε, μετά από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, η εγκληματική δράση συμμορίας που διέπραττε κλοπές μετασχηματιστών της ΔΕΔΔΗΕ, στην Αρκαδία.

Υποψήφιο περιφερειάρχη - έκπληξη «κατεβάζει» η Αρκαδία;

Οι εκλογές δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζουμε. Οι ζυμώσεις έχουν ξεκινήσει και οι εξελίξεις βρίσκονται μπροστά μας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρόσωπο-έκπληξη από την Αρκαδία τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Χαραδραίων στη Σπηλιά της Ακροπόλεως (pics)

Στο πλαίσιο μιας προσεχτικά οργανωμένης εκδήλωσης, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Χαραδραίων πραγματοποίησε  τον ετήσιο χορό του την Κυριακή 18 Μαρτίου στο κέντρο «Η σπηλιά της Ακροπόλεως».

Αθλητική εκπομπή: Στα Γήπεδα της Αρκαδίας

Η αθλητική δικτυακή εκπομπή ''Στα Γήπεδα της Αρκαδίας'' που είναι και πάλι κοντά σας για να σας μεταφέρει σε εικόνα στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις των ομάδων της Αρκαδίας.

Καταγγελία παραθερίστριας για επίθεση αδέσποτου σκύλου στο Παράλιο Άστρος

Με αφορμή χθεσινό (17/3/2018)  περιστατικό επίθεσης αδέσποτου σκύλου σε παραθερίστρια η οποία διατηρεί διαμέρισμα στο Π. Άστρος,  έρχεται για άλλη μία φορά στο προσκήνιο το μείζον θέμα των επιθέσεων αδέσποτων σκύλων σε πολίτες και οικόσιτα ζώα. 

Ανοιξιάτικη πεζοπορία στα Άνω Δολιανά

Μια γωνιά της ελληνικής επαρχίας που ευτυχώς εξακολουθεί ακόμη να διατηρεί πολλά στοιχεία αυθεντικότητας.

Ο παραδοσιακός οικισμός παραμένει χωρίς πολλές κακόγουστες παρεμβάσεις,

ενώ η επαφή με τη φύση, κάθε εποχή του χρόνου, προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες μοναδικής ομορφιάς.

Έρευνα αγοράς για τη διαμόρφωση του Αγροτικού Ιατρείου Αγίου Πέτρου

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, σε συνέχεια της υπ' αριθμ. 347/2017 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, προσκαλεί  κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλλει την οικονομική του προσφορά για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών στο Αγροτικό Ιατρείο της Τ.Κ. Αγίου Πέτρου:

Το πανόραμα της 19ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας βρίσκεται ο Πανθυρεατικός με την ομάδα του Άστρους μετά από δύο συνεχόμενες ήττες να επιστρέφει και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες.

Το Estella festival έλαβε το σήμα του «Ευρωπαϊκού έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018»

Το Σήμα του «Έτους Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018» απονεμήθηκε στον θεσμό Estella festival που διοργανώνει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην πολιτιστική κληρονομιά του τόπου αλλά και της Ευρώπης.