Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ,

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εποχική γρίπη και τον εμβολιασμό των παιδιών (vid)

Ολα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την εποχική γρίπη επεσήμανε η ειδικευόμενη στην Παιδιατρική Κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης  Θεοδώρα Παπασταματίου κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε απευθυνόμενη στους γονείς, τους δασκάλους και όλους όσοι έρχονται σε επαφή με παιδιά.

Ευχαριστήριο του Μορφωτικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Καστανιτσιωτών

Με σύμμαχο τον σχετικά καλό καιρό και την προσέλευση πλήθους κόσμου επισκεπτών και πατριωτών, πραγματοποιήσαμε και φέτος την 34η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ στο χωριό μας.

Ο Γιάννης Ηλιόπουλος πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Αρκαδίας

Ο Γιάννης Ηλιόπουλος αναλαμβάνει χρέη προέδρου στο νέο αυτό ξεκίνημα του Συνδέσμου Προπονητών Αρκαδίας ενώ έγιναν γνωστές και οι υπόλοιπες αρμοδιότηες των εκλεγμένων μελών του ΔΣ.

Αναλυτικά

Πρόεδρος: Γιάννης Ηλιόπουλος

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Κώστας Μπεντεβής

Οι καταστροφές, οι πολιτικοί και οι ευθύνες

Οι φυσικές καταστροφές εντείνονται και οι πολιτικοί το χαβά τους. Για όσα δεν έγιναν φταίνε οι προηγούμενοι, αλλά στις κορδέλες των εγκαινίων: “έργο πνοής επί των ημερών μας”.

Βοήθεια για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και των καταστροφών που προκάλεσαν υπάρχει άμεση ανάγκη για τυποποιημένα τρόφιμα ( ρύζι, μακαρόνια, γάλα, ζάχαρη κτλ), κάλτσες και βαρύ ρουχισμό ( κουβέρτες, παπλώματα, μπουφάν) για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής.

Ο κ. Άγγελος Σαβούρδος μιλά για Μάνδρα και αντιστοιχία στην περιοχή μας

Βλέπουμε εικόνες τραγωδίας τις τελευταίες ημέρες στην Αττική, πού πιστεύεις ότι υπήρξε το εγκληματικό λάθος που προκάλεσε τις εικόνες που βλέπουμε;