Περιφέρεια Πελοποννήσου: «Δίνουμε λύση στην υδροδότηση Παραλίου Άστρους και Κορακοβουνίου»

Εντάχθηκαν με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020 τα κάτωθι έργα:

«ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ»

Η δενδροφύτευση στο Σχολείο του Αγίου Ανδρέα-Πραστού (pics)

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ανδρέα-Πραστού μετά από κάποιες προσπάθειες πραγματοποίησε τη δενδροφύτευση στο προαύλιο χώρο του σχολείου,  καθώς δεν υπήρχε σκιερό σημείο τα τελευταία χρόνια.

Τι έψαξαν περισσότερο στο Google οι Ελληνες το 2017 -Οι τοπ αναζητήσεις

Την λίστα με τις ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις των Ελλήνων για το 2017 ανακοίνωσε η Google... και την πρωτιά την πήρε (όσον αφορά τις γενικές αναζητήσεις)... το ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την Μητρόπολη στο Άστρος

Ἡ Ἱερά Μητρόπολίς μας, σᾶς προσκαλεῖ νά παραυρεθῆτε τό Σάββατο 23ῃ Δεκεμβρίου 2017, στόν Ἱερό Ναό Ἁγίου Παύλου Ἄστρους Κυνουρίας, στίς 6:30 τό ἀπόγευμα, ὅπου θά πραγματοποιηθῆ Χριστουγεννιάτικη ἐκδήλωσι μέ τίτλο:

Κώστας Βλάσης: «Με τον προϋπολογισμό του '18 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπατά κι υποτιμά τους πολίτες

Αυστηρή κριτική στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άσκησε ο βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. Κώστας Βλάσης με την τοποθέτησή του στη συζήτηση επί του Κρατικού Προϋπολογισμού 2018, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στο ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Εντοπίστηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε το τροχαίο στο Άστρος

Τα ξημερώματα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, ένα αυτοκίνητο χτύπησε μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο παιδιά στην οδό Άστρους - Παραλίου Άστρους (δείτε ΕΔΩ). Ο οδηγός εγκατέλειψε το τροχαίο και έφυγε.

‘’Τα Γαλάτσια’’ ένα μικρό Ζόναρς στην καρδιά του Άστρους

Αυτές τις Άγιες μέρες όλοι θέλουμε να νιώσουμε διαφορετικά, και να φύγουμε λίγο από το σπίτι μας.

Θα επιλέξουμε να κάνουμε μια μικρή βόλτα στη μικρή πλατεία του Άστρους.

Ένα θετικό μήνυμα από γιατρό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (vid)

Χρειάζεται μόνο ένα χαμόγελο για να αλλάξει η διάθεσή μας, ένα δυνατό μήνυμα ζωής.

Η αισιοδοξία ως στάση ζωής που αποπνέει αυτός ο νέος γιατρός πρέπει να υιοθετηθεί απ' όλους, απομακρύνοντας άγχος, κατάθλιψη, αβεβαιότητα!

Πρώην στέλεχος του facebook προτρέπει τον κόσμο να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα social media

Ο Chamath Palihapitiya, πρώην αντιπρόεδρος του Facebook, προκάλεσε τις εντυπώσεις με τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά τις οποίες τα social media «διαβρώνουν τα βασικά θεμέλια του τρόπου συμπεριφοράς των ανθρώπων».

Τατούλης: Οπισθοδρόμηση η οποιαδήποτε επιστροφή στις Νομαρχίες

Τη δυναμική του θεσμού της αιρετής Περιφέρειας να προβάλλει πολιτικά επιχειρήματα προκειμένου να διεκδικήσει και να επιτύχει τη μετατροπή του από Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση σε Περιφερειακή Διακυβέρνηση ανέδειξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.