«Σεισμός» στο Sail in club

Για άλλο ένα "καυτό" διήμερο συνεχίζεται ο "σεισμός" διασκέδασης στο Sail in club στο Παράλιο Άστρος.

Την Παρασκευή 19/07 ο "κύριος σεισμός " με τον Γιάννη Σμυρνιωτάκη  (dj John Smirniotakis) και το Σάββατο 20/07 οι "μετασεισμικές δονήσεις"  με τον γνωστό dj και μουσικό παραγωγό Νίκο Τζεμενάκη (dj...

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας

Μετά και την τελική ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο Ναυπλίου το τελικό σχήμα του δημοτικού συμβουλίου για το δήμο θα έχει ως εξής:

Γιώργος Καμπύλης, δήμαρχος

"Πρωτοβουλία Αλλαγής"

  1. Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής
  2. Κατσής Δημήτριος
  3. Δαλιάνης  Ιωάννης
  4. Καμπύλης Ιωάννης
  5. Καμπύλης Κωνσταντίνος
  6. Σαμαρτζής...

Τουρνουά Γυναικείου Beach Volley στον Τυρό (pics)

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στον Τυρό ΑΡΚΑΔΙΑΣ (στην παραλία Τηγάνι) το 1ο τουρνουά Beach volley που διοργάνωσε η Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ.

Προσκεκλημένη η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Εθνικού Πειραιά, όπως και η νεοσύστατη ομάδα βόλλευ κοριτσιών του Α.Σ Λεωνιδίου.

Οι προπονητές των...

Ανάκληση νοθευμένου καφέ από τον ΕΦΕΤ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Βιώσιμης Ανάπτυξης & Κλιματικής Αλλαγής της Περιφέρειας Αττικής, διαπίστωσε, μετά από δειγματοληψία και εργαστηριακή ανάλυση που διενεργήθηκε σε εξειδικευμένο εργαστήριο δοκιμών στη Γαλλία, ότι το...

Το Οικονομικό Δελτίο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΆ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. Η ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Aμεσα ανταποκρίθηκαν οι επιχειρήσεις στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την στήριξη του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας με παροχή εκπτώσεων και προσφορών.

Ο Σύλλογος για την...

«Ξέμεινε» από εκδηλώσεις το πολιτιστικό καλοκαίρι του δήμου

Για τις εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος στη Βόρεια Κυνουρία μίλησε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς σε συνέντευξή του στο AstrosNews.gr.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα είναι αισθητά λιγότερες σε αριθμό, αφού αρκετές από τις διοργανώσεις των προηγούμενων χρόνων δεν θα υλοποιηθούν.

Όπως...

Εγκρίθηκε ο ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο της Μελιγούς

Εξίσου μια πολύ σημαντική βελτιωτική παρέμβαση εγκρίθηκε και αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά καθώς μετά το γήπεδο στο Λεβίδι ακόμα ένα γήπεδο της Αρκαδίας αναμένεται να ηλεκτροφωτιστεί και να αλλάξει ακόμα περισσότερο την εικόνα του προς το καλύτερο.

Μιλάμε για το γήπεδο της Μελιγούς το οποίο...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν-3852/2010.

1. Αποδοχή της πράξης ένταξης με τίτλο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ...

Ταμίας του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ο Βασίλης Ψυχογυιός

Επανεξελέγη  εκ  νέου  ο  Πρόεδρος  του  Ιατρικού  Συλλόγου  Αρκαδίας  στο  Προεδρείο  του  Πανελληνίου  Ιατρικού  Συλλόγου  μετά  τις  επαναληπτικές  εκλογές  στις  22-6-2019.

Η  σύνθεση  του  Δ.Σ.  έχει  ως  εξής :

Πρόεδρος : Εξαδάκτυλος  Αθανάσιος

Αντιπρόεδρος  Α΄ : Μαστοράκου  Άννα

Αντιπρόεδ...

Σε πλήρη κυκλοφορία ο δρόμος Τρίπολης - Άστρους (pics)

Σε πλήρη κυκλοφορία δόθηκε ο δρόμος Τρίπολης - Άστρους.

Συγκεκριμένα είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Τρίπολης – Άστρους στην περιοχή των Κάτω Δολιανών,ενώ υπήρχε παράκαμψη μέσα από το ποτάμι.

Ο δρόμος είχε υποχωρήσει λόγω καθίζησης και χρειαζόταν να κλείσει για να...

5o τουρνουά beach soccer στο Παράλιο Άστρος

Αφού δόθηκαν οι τελικές εγκρίσεις από το Λιμενικό Ο Μ.Α.Ν.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑΣ,σε συνεργασία με το Δήμο Βορείου Κυνουρίας,θα πραγματοποιήσει τον θεσμό που έγινε λατρεία.

 

Οι εγγραφές ξεκινούν από σήμερα και μέχρι τις 24 Ιουλίου.

Φέτος θα έχουμε τις εξής κατηγορίες για τους συμμετέχοντες:

  • Μέχρι 2007(τα...